Визуальный словарь АВА. Иллюстрированный справочник основных понятий прикладного анализа поведения - Макото Шибутани (978-5-91743-094-2)

Визуальный словарь АВА. Иллюстрированный справочник основных понятий прикладного анализа поведения - Макото Шибутани (978-5-91743-094-2)

Немає у продажу
Немає у продажу 570
570 грн
  • ISBN: 978-5-91743-094-2
  • Код товару: 349667
Основні характеристики
Перекладач: Дарина Жарникова
Художник: Макото Шибутані
Мова: російська
Обкладинка: м`яка обкладинка
Папір: офсетний білий

Про книгу «Візуальний словник АВА. Ілюстрований довідник основних понять прикладного аналізу поведінки» Макото Шибутані

Прикладний аналіз поведінки (Applied Behavior Analysis, ABA) - наукова дисципліна, методологія якого заснована на концепції біхевіоризму. Спираються на цю методологію методи і техніки АВА визнані сьогодні найефективнішими способами допомоги людям з аутизмом. Як і будь-яка наука, прикладної аналіз поведінки містить понятійний апарат, який активно використовується в літературі, присвяченій методам АВА, і застосовується фахівцями на практиці. Пропонований вашій увазі "Візуальний словник АВА" Макото Шибутані є ілюстрований перелік основних, найбільш важливих для освоєння термінів прикладного аналізу поведінки. Короткі визначення понять, які супроводжують їх ілюстрації та практичні приклади дозволяють швидко вникнути в суть кожного з термінів. Не претендуючи на те, щоб вважатися вичерпним, даний словник послужить цінним орієнтиром в системі наукових понять АВА для студентів, початківців поведінкових аналітиків і фахівців інших професій, які надають допомогу дітям з аутизмом. Доступне виклад зробить цей посібник незамінним підмогою для батьків при читанні літератури з поведінкового аналізу і при співпраці з фахівцями в області прикладного аналізу поведінки. Книга також стане хорошим навігатором по понятійному апарату АВА для педагогів, логопедів, психологів, тьюторів, кураторів і вчителів ресурсних класів, спортивних тренерів - для всіх, хто входить в терапевтичну команду дитини з аутизмом.

Купити книгу «Візуальний словник АВА. Ілюстрований довідник основних понять прикладного аналізу поведінки» Макото Шибутані в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Візуальний словник АВА. Ілюстрований довідник основних понять прикладного аналізу поведінки" (Макото Шибутані) з ISBN 978-5-91743-094-2 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Перекладач
Дарина Жарникова
Мова
російська
Обкладинка
м`яка обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
192
Формат
165х240 мм
Автор
Макото Шибутані

Рецензії на книгу «Візуальний словник АВА . Ілюстрований довідник основних понять прикладного аналізу поведінки».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами