Блуждающий нерв. Руководство по избавлению от тревоги и восстановлению нервной системы - Стэнли Розенберг (978-966-993-782-7)

Блуждающий нерв. Руководство по избавлению от тревоги и восстановлению нервной системы - Стэнли Розенберг (978-966-993-782-7)

Немає у продажу
Немає у продажу 479
479 грн
  • ISBN: 978-966-993-782-7
  • Код товару: 349616
Основні характеристики
Назва оригіналу: Accessing the Healing Power of the Vagus Nerve: Self-Help Exercises for Anxiety, Depression, Trauma, and Autism
Перекладач: Андрій Захаров
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка

Про книгу «Блукаючий нерв. Керівництво по позбавленню від тривоги і відновленню нервової системи» Стенлі Розенберг

Під керівництвом автора читачі освоять зрозумілі і прості у виконанні вправи і техніки лікування дотиками, які необхідні для здійснення допомоги собі і близьким. При виконанні вправ відновлюється гнучкість функціонування вегетативної нервової системи, яка в подальшому допомагає поліпшити фізичний і психічний стан організму і позбутися від проявів хронічного стресу. Авторська методика роботи з вегетативною нервовою системою включає в себе елементи остеопатії, китайської акупунктури, тайського масажу і багатьох інших технік. Виконуючи вправи, представлені в книзі, можна значно поліпшити стан організму при самих різних проблемах: ПТСР, фобії, панічні атаки, мігрень, СДУГ, біполряное розлад і багато іншого.

Купити книгу «Блукаючий нерв. Керівництво по позбавленню від тривоги і відновленню нервової системи» Стенлі Розенберг в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Блукаючий нерв. Керівництво по позбавленню від тривоги і відновленню нервової системи" (Стенлі Розенберг) з ISBN 978-966-993-782-7 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Назва оригіналу
Accessing the Healing Power of the Vagus Nerve: Self-Help Exercises for Anxiety, Depression, Trauma, and Autism
Перекладач
Андрій Захаров
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
288
Формат
190х245 мм
Ілюстрації
кольорові
Автор
Стенлі Розенберг

Рецензії на книгу «Блукаючий нерв . Керівництво по позбавленню від тривоги і відновленню нервової системи».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами