Age off. Сотри возраст с лица. Ревитоника: научный подход к возвращению молодости - Анастасия Дубинская (978-966-993-791-9)

Age off. Сотри возраст с лица. Ревитоника: научный подход к возвращению молодости - Анастасия Дубинская (978-966-993-791-9)

Немає у продажу
Немає у продажу 894
894 грн
  • ISBN: 978-966-993-791-9
  • Код товару: 349614
Основні характеристики
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка
Папір: крейдований
Кількість сторінок: 360

Про книгу «Age off. Зітри вік з особи. Ревітоніка : науковий підхід до повернення молодості» Анастасія Дубинська

Мрієте зберегти свою красу або повернути вислизає молодість? Книга Анастасії Дубинської, присвячена науці природного омолодження, вам допоможе. Ви познайомитеся з науково-обґрунтованою системою самомасажу, яка в комплексі з простими щоденними практиками дасть вашому обличчю шанс відновити порушені функції, а значить, повернути молодість. І це не просто слова, а факти доказової медицини, фундаментальні знання, накопичені в результаті багаторічних досліджень і особистої практики. Система природного омолодження запустить механізми оновлення на м'язовому, нервовому, судинному і навіть клітинному рівні. Ви не будете боротися з зовнішніми симптомами старіння, а дасте найдавнішим механізмам Природи виконати свою бездоганну роботу по відновленню вашої краси. Позбавтеся від ілюзій, нав'язаних косметологами і пластичними хірургами, збережіть час, гроші і найцінніше - своє здоров'я. Школі природного омолодження Ревітоніка вже більше 10 років. За ці роки її пройшли тисячі жінок. Вони вибрали правду і природність, а в нагороду отримали чудову зовнішність. Подивіться на фотографії "до і після" учениць школи в цій книзі: вони красномовніше будь-яких слів. Тепер ваше обличчя в ваших руках!

Купити книгу «Age off. Зітри вік з особи. Ревітоніка : науковий підхід до повернення молодості» Анастасія Дубинська в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Age off. Зітри вік з особи. Ревітоніка : науковий підхід до повернення молодості" (Анастасія Дубинська) з ISBN 978-966-993-791-9 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
крейдований
Кількість сторінок
360
Формат
185х240 мм
Ілюстрації
кольорові
Вага
1.200
Автор
Анастасія Дубинська

Рецензії на книгу «Age off . Зітри вік з особи . Ревітоніка : науковий підхід до повернення молодості».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами