Тоны языка света (Двойные тоны для медитации). Творческая медитация. Комплект цветных карточек - Карен Дэнрич, Томас Вебер (978-5-88875-475-7)

Тоны языка света (Двойные тоны для медитации). Творческая медитация. Комплект цветных карточек - Карен Дэнрич, Томас Вебер (978-5-88875-475-7)

Немає у продажу
Немає у продажу 513
513 грн
  • ISBN: 978-5-88875-475-7
  • Код товару: 349594
Основні характеристики
Мова: російська
Обкладинка: коpобка
Формат: 85x125 мм
Вага: 0.072
Автор: Карен Денріч

Про книгу «Подвійні тони мови світу. Творча медитація. Комплект кольорових карток» Карен Денріч

Колективне рух, яке було успішним для Вознесіння, було привнесено в карту традиції тонів відомих як Мова Світу. Кожен Тон в шкалі Мови Світу здійснює в поле розчинення щільності, коли він обертається і застосовується до проблемних областях всередині форми. Коли щільність розсіюється посвячуваний сходить вгору по вібрації, а біологія форми стає все більш і більш кристалічної. Кожен тон, що має місце в шкалі Мови Світу веде до фізичного сходження форми. У мові Світу існують 48 базових тонів, відомих як Одинарні Тони. Вони передбачають Вознесіння приблизно до 4200 одиниць ДНК. Для просування понад цей рівень необхідний Подвійний Тон, що дозволить досягти більш високого вібраційного потоку енергії для подальшого піднесення. Для цього застосовують Подвійні Тони. За допомогою Подвійних Тонів здійснюється Сходження приблизно в 9000 одиниць ДНК, а для просування за ці межі два тони об'єднуються з третьому, створюючи Потрійні Тони. Вміщення потрійний Тонів дозволяє зробити Сходження приблизно до 30000 одиниць ДНК. Більш детальну інформацію можна знайти в книгах "Путівник по східцях Вознесіння".

Купити книгу «Подвійні тони мови світу. Творча медитація. Комплект кольорових карток» Карен Денріч в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Подвійні тони мови світу. Творча медитація. Комплект кольорових карток" (Карен Денріч) з ISBN 978-5-88875-475-7 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Мова
російська
Обкладинка
коpобка
Формат
85x125 мм
Вага
0.072
Автор
Карен Денріч

Рецензії на книгу «Подвійні тони мови світу . Творча медитація . Комплект кольорових карток».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами