Преодоление тревожности. Рабочая тетрадь. Простые методы когнитивно-поведенческой терапии - Стефан Хофман (978-5-9573-3696-9)

Преодоление тревожности. Рабочая тетрадь. Простые методы когнитивно-поведенческой терапии - Стефан Хофман (978-5-9573-3696-9)

Немає у продажу
Немає у продажу 590
590 грн
  • ISBN: 978-5-9573-3696-9
  • Код товару: 349591
Основні характеристики
Перекладач: Юлія Стржельбіцкая
Мова: російська
Обкладинка: м`яка обкладинка
Папір: офсетний білий
Кількість сторінок: 256

Про книгу «Подолання тривожності. Робочий зошит. Прості методи когнітивно - поведінкової терапії» Стефан Хофман

Поява тривоги може застати нас зненацька в будь-який час і в будь-якому місці: на ранковій пробіжці, коли ви їдете на роботу і навіть в момент, коли лягаєте спати. Це нормально і трапляється з усіма, але якщо ви не можете зупинити потік страшних думок, після яких охоплює неконтрольований безпричинний страх і паніка, то вам потрібна допомога. У цій книзі ви знайдете прості і ефективні методи подолання тривожності. В їх основі лежать когнітивно-поведінкова терапія (КПТ) і усвідомленість. Ви будете на практиці використовувати стратегії, які допоможуть позбутися від нав'язливих думок. Практикуючи усвідомленість - зможете залишатися розсудливими в складних ситуаціях і навчитеся долати глибинні страхи. Кожна глава містить легкі у виконанні вправи, ретельно підібрані і базуються на новітніх наукових дослідженнях. Ви зможете виконувати їх самостійно в будь-якому місці і в будь-який час. Найголовніше, що ви точно визначте власні унікальні тригери і дізнаєтеся, як не включатися в звичне коло страхів і паніки. Якщо ви шукаєте зрозуміле і доступне практичне керівництво щодо позбавлення від постійного неспокою, то ця книга ідеально вам підійде. Автор розповідає, як думки, звички і фізичні відчуття взаємодіють один з одним, щоб створити порочне коло тривог, що змушує людину відчувати себе жертвою. Кожен розділ книги охоплює техніки для роботи з одним з аспектів тривожного розладу. Перший етап - домогтися фізичного і психологічного розслаблення, використовуючи прогресивну м'язову релаксацію і техніку усвідомленості. На другому етапі ви навчитеся правильно реагувати на неприємні думки і збудуєте модель мислення, що спирається на реальність, а не страхи і гіпотетичну небезпеку і неприємності. Це дозволить більше уваги приділяти дійсно важливим речам у вашому житті. Третій етап - зустріч віч-на-віч зі своїми страхами. За допомогою уявних образів ви навчитеся справлятися з самими страшними думками, поступово "пройдете" найгірші життєві ситуації і будете до них готові. Останній етап - відмова від повного контролю. Будь-яка невизначеність - це неминуча частина повсякденного життя. В кінцевому рахунку ми стикаємося з вибором: продовжувати безплідно домагатися граничної ясності, навіть коли це неможливо, або адаптуватися до того, що не всі нам відповідає за підвладне, життя буває непередбачуваною. У фіналі ви проаналізуєте весь засвоєний матеріал і складете план подальшої роботи для закріплення результатів.

Купити книгу «Подолання тривожності. Робочий зошит. Прості методи когнітивно - поведінкової терапії» Стефан Хофман в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Подолання тривожності. Робочий зошит. Прості методи когнітивно - поведінкової терапії" (Стефан Хофман) з ISBN 978-5-9573-3696-9 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Перекладач
Юлія Стржельбіцкая
Мова
російська
Обкладинка
м`яка обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
256
Формат
135x210 мм
Ілюстрації
без ілюстрацій
Автор
Стефан Хофман

Рецензії на книгу «Подолання тривожності . Робочий зошит. Прості методи когнітивно - поведінкової терапії».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами