Преодоление травмы и ПТСР. Использование терапии принятия и ответственности, диалектической поведенческой и когнитивно-поведенческой терапий - Шила Раджа (978-5-907365-14-8)

Преодоление травмы и ПТСР. Использование терапии принятия и ответственности, диалектической поведенческой и когнитивно-поведенческой терапий - Шила Раджа (978-5-907365-14-8)

Немає у продажу
Немає у продажу 533
533 грн
  • ISBN: 978-5-907365-14-8
  • Код товару: 349589
Основні характеристики
Автор: шила Раджа
Перекладач: Т. Роулингс
Мова: російська
Обкладинка: м`яка обкладинка
Папір: офсетний білий
Кількість сторінок: 192

Про книгу «Подолання травми і ПТСР. Використання терапії прийняття і відповідальності» шила Раджа

Поглиблений підхід, що веде до одужання! Позбавтеся від флешбеков і нічних кошмарів Подолайте тривогу, гнів і самообвінітельние думки Вивчіть техніки, щоб відчувати себе спокійно і впевнено Кожен, хто пережив травмуючу подія, швидше за все, відчуває різноманітні емоції, такі як тривога, гнів, страх і депресія. Насправді немає правильної або неправильної реакції на травму, але існують способи, завдяки яким можна позбутися від цих симптомів і розкрити в собі здатність до резілентності, зростання і відновлення. У книзі пропонуються перевірені та ефективні методи лікування, засновані на терапії прийняття і відповідальності, а також на діалектичної поведінкової і когнітивно-поведінкової терапіях. З їх допомогою ви зможете подолати як фізичні, так і емоційні симптоми травми, а також посттравматичний стресовий розлад (ПТСР). Ви навчитеся справлятися з болісними флешбеки, безсонням і іншими симптомами. Робочі листи, картки і вправи в книзі спрямовані на те, щоб після їх виконання ви стали відчувати себе краще і почали шлях до одужання. Дізнайтеся, як: Позбутися від тривоги і перестати уникати певних ситуацій Справитися з болісними спогадами і нічними кошмарами Визначити, коли вам необхідна допомога психотерапевта Розробити систему підтримки, яка допоможе одужати і рухатися далі

Купити книгу «Подолання травми і ПТСР. Використання терапії прийняття і відповідальності» шила Раджа в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Подолання травми і ПТСР. Використання терапії прийняття і відповідальності" (шила Раджа) з ISBN 978-5-907365-14-8 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Перекладач
Т. Роулингс
Мова
російська
Обкладинка
м`яка обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
192
Формат
165x235 мм
Ілюстрації
без ілюстрацій
Вага
0.264
Автор
шила Раджа

Рецензії на книгу «Подолання травми і ПТСР . Використання терапії прийняття і відповідальності».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами