Как располагать к себе людей: Как эффективно общаться с людьми: Как преодолеть тревогу и стресс: как сделать свою жизнь лёгкой и интересной: Как стать эффективным лидером - Дейл Карнеги (978-985-15-4470-3)

Как располагать к себе людей: Как эффективно общаться с людьми: Как преодолеть тревогу и стресс: как сделать свою жизнь лёгкой и интересной: Как стать эффективным лидером - Дейл Карнеги (978-985-15-4470-3)

Немає у продажу
Немає у продажу 327
327 грн
  • ISBN: 978-985-15-4470-3
  • Код товару: 349547
Основні характеристики
Перекладач: Катерина Бакушева
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка
Оформлення обкладинки: М. Драко
Папір: офсетний білий

Про книгу «Як викликати прихильність до себе людей : як ефективно спілкуватися з людьми : як подолати тривогу і» Дейл Карнегі

Ця збірка складається з бестселерів , які повністю змінили світ людських відносин. Безцінні ідеї Дейла Карнегі витримали випробування часом і як і раніше актуальні для всіх , хто хоче стати впевненим у собі , прагне досягти вершин у мистецтві спілкування і готовий назавжди змінити своє життя , наповнивши кожен прожитий день успіхами і радістю.

Купити книгу «Як викликати прихильність до себе людей : як ефективно спілкуватися з людьми : як подолати тривогу і» Дейл Карнегі в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Як викликати прихильність до себе людей : як ефективно спілкуватися з людьми : як подолати тривогу і" (Дейл Карнегі) з ISBN 978-985-15-4470-3 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Перекладач
Катерина Бакушева
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Оформлення обкладинки
М. Драко
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
720
Формат
145х215 мм
Ілюстрації
без ілюстрацій
Вага
0.643
Автор
Дейл Карнегі

Рецензії на книгу «Як викликати прихильність до себе людей : як ефективно спілкуватися з людьми : як подолати тривогу і».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами