Адаптивный код. Гибкое кодирование с помощью паттернов проектирования и принципов SOLID - Гэри Холл (978-5-9909445-9-6)

Адаптивный код. Гибкое кодирование с помощью паттернов проектирования и принципов SOLID - Гэри Холл (978-5-9909445-9-6)

Немає у продажу
Немає у продажу 1188
1 188 грн
  • ISBN: 978-5-9909445-9-6
  • Код товару: 349414
Основні характеристики
Автор: Гері Холл
Перекладач: Ю. Артеменко
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка
Папір: офсетний білий
Кількість сторінок: 448

Про книгу «Адаптивний код. Гнучке кодування за допомогою патернів проектування і принципів SOLID» Гері Холл

Пишіть код, який здатний адаптуватися до змін! За рахунок застосування принципів, розглянутих у книзі, ви зможете створювати код, який пристосовується до нових вимог і непередбачених сценаріями без значної переписування. Гері Маклін Холл описав гнучкі практики, принципи і патерни для проектування і написання коду, який може розвиватися швидше і легше, з меншим числом помилок, оскільки він не перешкоджає змінам. У переглянуте, оновлене і розширене друге видання книги були додані найважливіші практичні аспекти процесу Kanban, інверсії управління і створення багаторазово використовуваних абстракцій. Спираючись на більш ніж десятирічний досвід консультування та розробки, автор оновив свій бестселер поглибленим розкриттям модульного тестування, рефакторінга, чистого впровадження залежностей і багатьох інших питань. Основні теми книги Написання коду, який запускає в роботу і доповнює Scrum, Kanban або будь-яку іншу гнучку інфраструктуру Розробка коду, який може пережити великі зміни у вимогах Планування здатності до адаптації за рахунок застосування залежностей, рівнів, інтерфейсів і патернів проектування Виконання модульного тестування і рефакторінга в тандемі з витяганням більшої користі від обох прийомів Використання прийому "золотого майстра" для того, щоб зробити успадкований код адаптивним Побудова коду, відповідного принципам SOLID: єдиною обов'язки, відкритості / закритості і підстановки Лісков Створення менших інтерфейсів для підтримки більш різноманітних клієнтських і архітектурних потреб Використання в своїх інтересах кращих практик впровадження залежностей для збільшення ступеня адаптації коду Впровадження залежностей за допомогою паттерна "Драбина" і уникнення поширених антипаттерн Про читача Книга призначена для програмістів з будь-яким рівнем кваліфікації, які шукають більш практичний погляд на патерни проектування, принципи SOLID, модульне тестування, рефакторинг і пов'язані з ними теми. Читачі книги повинні володіти C #, Java, C ++ або схожим об'єктно-орієнтованою мовою та бути добре знайомими з основними прийомами процедурного програмування. про автора Гері Маклін Холл - розробник, архітектор і консультант з більш ніж десятирічним досвідом оптимізації процесів і практик в різноманітних гнучких середовищах. Він недавно заснував компанію Igirisu, яка пропонує навчання розробників TDD, безперервної інтеграції, рефакторингу, паттернам проектування, принципам SOLID і управління вихідним кодом за допомогою Git, прищеплення культури гнучких методик і пов'язані послуги. Його книга Adaptive Code via C # (Microsoft Press, 2014 рік) була переведена на російську, німецьку, японську і корейську мови і в 2015 році отримала нагороду Товариства технічних комунікацій. 2-е видання.

Купити книгу «Адаптивний код. Гнучке кодування за допомогою патернів проектування і принципів SOLID» Гері Холл в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Адаптивний код. Гнучке кодування за допомогою патернів проектування і принципів SOLID" (Гері Холл) з ISBN 978-5-9909445-9-6 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Перекладач
Ю. Артеменко
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
448
Формат
165х235 мм
Ілюстрації
без ілюстрацій
Вага
0.720
Автор
Гері Холл

Рецензії на книгу «Адаптивний код . Гнучке кодування за допомогою патернів проектування і принципів SOLID».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами