Как помочь ребенку повзрослеть. Иллюстрированное руководство для родителей по переходному возрасту - Роберт Уинстон (978-5-00146-928-5)

Как помочь ребенку повзрослеть. Иллюстрированное руководство для родителей по переходному возрасту - Роберт Уинстон (978-5-00146-928-5)

Немає у продажу
Немає у продажу 853
853 грн
  • ISBN: 978-5-00146-928-5
  • Код товару: 349400
Основні характеристики
Назва оригіналу: Help Your Kids With Growing Up
Перекладач: Катерина Гаєвська
Редактор: Христина Бетц
Вікова категорія: 18+

Про книгу «Як допомогти дитині подорослішати. Ілюстроване керівництво для батьків по перехідного віку» Роберт Вінстон

Про книгу Ця книга допоможе батькам зрозуміти фізичні і психологічні зміни, що відбуваються з дітьми в перехідному віці. У ній зібрані рекомендації від провідних фахівців в області вікової психології і педагогіки, медицини, соціології, статевого виховання, профорієнтації. Завдяки наочно представленим фактам і практичних порад батьки зможуть знайти вірний підхід до взаємодії з дитиною, донести до нього корисну інформацію, яка зробить процес дорослішання приємним і безпечним. Книга призначена для батьків, контент 18+. Як працювати з книгою Батьки можуть вивчати книгу самостійно, а потім вирішувати, як говорити на прочитання теми з дитиною. Тільки ви здатні зрозуміти, чи готовий ваш дитина до сприйняття інформації. Застосовуйте цю книгу як інструмент для обговорення делікатних питань, як керівництво по розумінню вашої дитини і сучасних підлітків або просто як інформаційний ресурс. Книга розділена на глави, присвячені будь-яким фізичним, емоційним і соціальним змінам, пов'язаним з підлітковим віком: автори пишуть про здоров'я духу і тіла, про статеве дозрівання, про відносини підлітків з оточуючими і про школу, про соціальні мережі і безпеки в інтернеті, про сексуальність. Для ілюстрації біологічних змін наводяться діаграми, зноски і наукові факти. Малюнки ілюструють підлітків і їх сім'ї, а також різні ситуації, які можуть статися в житті. У книзі ви знайдете кольорові врізки з додатковою інформацією та корисними практичними порадами. Так, врізки «Поради для батьків» і «Що порадити підлітку» дають рекомендації, як не розгубитися самим і підтримати дитину в конкретних ситуаціях. У виразках «Обережно!» наводяться факти, які стосуються питань законності і безпеки. У виразках «Корисно знати» і «Руйнівники міфів» ви знайдете цікаву довідкову і прикладну інформацію. Ми сподіваємося, що ця книга допоможе батькам краще розуміти своїх дітей. На багатьох сторінках пропонуються способи почати розмову, поради, як слухати і чути один одного і розуміти точку зору іншої людини. Ця книга - відправна точка, але в ній неможливо дати відповіді на всі питання. У кожній темі пропонуються перехресні посилання, оскільки багато аспектів тісно пов'язані між собою. В кінці книги ви знайдете розділ «Детальніше», де перераховані джерела додаткової інформації та підтримки. Для кого ця книга? Для батьків підлітків, які хочуть побудувати довірчі і поважні відносини зі своїм підлітком, допомогти пройти всі складнощі перехідного віку.

Купити книгу «Як допомогти дитині подорослішати. Ілюстроване керівництво для батьків по перехідного віку» Роберт Вінстон в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Як допомогти дитині подорослішати. Ілюстроване керівництво для батьків по перехідного віку" (Роберт Вінстон) з ISBN 978-5-00146-928-5 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Назва оригіналу
Help Your Kids With Growing Up
Перекладач
Катерина Гаєвська
Редактор
Христина Бетц
Вікова категорія
18+
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
крейдований
Кількість сторінок
244
Формат
200х235 мм
Ілюстрації
кольорові
Вага
0.626
Автор
Роберт Вінстон

Рецензії на книгу «Як допомогти дитині подорослішати . Ілюстроване керівництво для батьків по перехідного віку».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами