Осознанная любовь. Как улучшить отношения с помощью терапии принятия и ответственности - Расс Хэррис (978-5-00169-567-7)

Осознанная любовь. Как улучшить отношения с помощью терапии принятия и ответственности - Расс Хэррис (978-5-00169-567-7)

Немає у продажу
Немає у продажу 430
430 грн
  • ISBN: 978-5-00169-567-7
  • Код товару: 349375
Основні характеристики
Автор: Расс Херріс
Перекладач: Юлія Распутіна
Мова: російська
Обкладинка: м`яка обкладинка
Папір: офсетний білий
Кількість сторінок: 272

Про книгу «Усвідомлена любов. Як поліпшити відносини з допомогою терапії прийняття і відповідальності» Расс Херріс

Книга про побудову взаємин, поглибленні і психологічної гнучкості з перспективи терапії прийняття і відповідальності (ACT, Acceptance and Commitment Therapy) - одного з напрямків поведінкової психотерапії. Ви навчитеся ефективно працювати зі складними емоціями, переривати даремні розумові процеси, долати обмежують бар'єри, зосереджуватися на тому, що робите, залучатися до процесу і міняти неефективні і саморуйнівної моделі поведінки - а значить, зможете вибудувати більш міцні відносини. Фішки кнігіНапісана доступною мовою. Пропонує ефективні способи «перенастроювання» отношенійТеорія і практика засновані на науковому психотерапевтичному підході. Підходить для всіх категорій читачів - пар, які бажають позбутися від проблем у взаєминах, одиноких людей, які шукають партнера і хочуть уникнути колишніх помилок, фахівців - психологів і психотерапевтів. Від автораЧітая ці сторінки, ви зрозумієте, як відмовитися від непотрібних міфів про любов, як побудувати справжні, близькі, теплі довгострокові відносини і як реагувати на тяжкі думки і відчуття, які неминуче будуть виникати. Ви навчитеся справлятися з сумом, неприйняттям і страхом, управляти гнівом, розчаруванням і образою, прощати себе і свою другу половину, відновлювати довіру, якщо воно було підірвано. Ви дізнаєтеся, як знизити рівень напруги і стресу, обговорюючи свої потреби і розбіжності, як перетворити виникли в результаті конфлікту біль і образу в турботу і співчуття.

Купити книгу «Усвідомлена любов. Як поліпшити відносини з допомогою терапії прийняття і відповідальності» Расс Херріс в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Усвідомлена любов. Як поліпшити відносини з допомогою терапії прийняття і відповідальності" (Расс Херріс) з ISBN 978-5-00169-567-7 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Перекладач
Юлія Распутіна
Мова
російська
Обкладинка
м`яка обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
272
Формат
145х210 мм
Ілюстрації
без ілюстрацій
Автор
Расс Херріс

Рецензії на книгу «Усвідомлена любов . Як поліпшити відносини з допомогою терапії прийняття і відповідальності».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами