Логопедическая ритмика в системе коррекционно-развивающей работы с детьми 3-4 лет с ТНР - Т. Киселева (978-5-907009-87-5)

Логопедическая ритмика в системе коррекционно-развивающей работы с детьми 3-4 лет с ТНР - Т. Киселева (978-5-907009-87-5)

Немає у продажу
Немає у продажу 170
170 грн
  • ISBN: 978-5-907009-87-5
  • Код товару: 349351
Основні характеристики
Редактор: Н. Кондратовська
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка
Папір: офсетний білий
Кількість сторінок: 96

Про книгу «Логопедична ритміка в системі корекційно - розвиваючої роботи з дітьми 3-4 років з ТНР» Т. Кисельова

Методичний посібник містить комплекс логоритмічних занять, перспективний план роботи та діагностичну карту з обстеження навичок логопедичної ритміки у дітей 3-4 років з ТНР. Комплекс занять побудований на казковому сюжеті відповідно з досліджуваними лексичними темами. Планування логоритмічних занять будується з урахуванням ФГОС ДО, а також на основі "Програми корекційно-розвиваючої роботи в молодшій логопедичній групі для дітей з ОНР" (автор Н. В. Нищева) і приблизною загальноосвітньої програми дошкільної освіти "Від народження до школи" під редакцією Н. Е. Веракси, Т. С. Комарової, М. А. Васильєвої, з урахуванням вікових, індивідуальних особливостей дітей і структури мовного дефекту. Логоритмічних заняття в другій молодшій групі включають рухові, мовні та дихальні вправи, пальчикові і рухливі ігри, вправи на розвиток уваги і пам'яті, танці під рітмодекламацію, просту гімнастику артикуляції, пісні і вірші, що супроводжуються рухами, вправи на релаксацію. Посібник адресовано музичним керівникам, вчителям-логопедам, вихователям та іншим педагогам, які працюють з дітьми середнього дошкільного віку в масових і корекційних групах дитячого саду.

Купити книгу «Логопедична ритміка в системі корекційно - розвиваючої роботи з дітьми 3-4 років з ТНР» Т. Кисельова в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Логопедична ритміка в системі корекційно - розвиваючої роботи з дітьми 3-4 років з ТНР" (Т. Кисельова) з ISBN 978-5-907009-87-5 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Редактор
Н. Кондратовська
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
96
Формат
170x220 мм
Ілюстрації
без ілюстрацій
Автор
Т. Кисельова

Рецензії на книгу «Логопедична ритміка в системі корекційно - розвиваючої роботи з дітьми 3-4 років з ТНР».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами