Гуманократия. Как сделать компанию такой же гибкой, смелой и креативной, как люди внутри нее - Гэри Хэмел, Микеле Занини (978-5-00169-566-0)

Гуманократия. Как сделать компанию такой же гибкой, смелой и креативной, как люди внутри нее - Гэри Хэмел, Микеле Занини (978-5-00169-566-0)

Немає у продажу
Немає у продажу 390
390 грн
  • ISBN: 978-5-00169-566-0
  • Код товару: 349341
Основні характеристики
Назва оригіналу: Humanocracy. Creating Organizations as Amazing as the People Inside Them
Перекладач: Ельвіра Кондукова
Серія: МІФ . бізнес
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка

Про книгу «Гуманократія. Як зробити компанію такою ж гнучкою , сміливою і креативної , як люди всередині неї» Гері Хемел , Мікеле Занин

Нова книга одного з найавторитетніших експертів по лідерству Гері Хемел - про те, як побороти бюрократію в організаціях і створити бізнес з людським обличчям, такий же ефективний, креативний і стійкий, як люди, які в ньому працюють. Гері Хемел - експерт в області менеджменту з більш ніж 30-річним стажем, чиї книги перекладені на 25 мов. Авторитарна влада, гнітючі правила і інтриги - все це ознаки бюрократії, системи, яка не тільки не йде в минуле, як вважають деякі, а й розширює сферу свого впливу. Автор докладно аналізує бюрократичну систему і її вплив на продуктивність праці, на те, як вона гальмує розвиток економіки і перешкоджає розкриттю людського потенціалу. Бюрократія - не вирок для великих компаній. Навіть складні організаційні структури можуть бути дисциплінованими, але при цьому швидкими і гнучкими. Спираючись на досвід передових компаній, яким вдалося позбутися від бюрократії, автор пропонує план зі зміни мислення і можливість радикально переглянути концепцію управління. фішки книги глибоке дослідження Досвід великих передових компаній Перевірені на практиці рекомендації Для кого ця книга Для управлінців, топ-менеджерів, фахівців зі стратегічного розвитку компаній. від авторів Одна з головних цілей цієї книги - запропонувати свого роду план, як зробити будь-яку роботу хорошою. Замість того щоб спрощувати працю, слід навчати людей новим навичкам. Замість того щоб передавати на аутсорсинг завдання з низькою доданою вартістю, треба наповнити їх творчим змістом. Замість міркувань про те, що зайнятість із середньою оплатою в результаті зникне під впливом глобалізації та автоматизації виробництва, необхідно реорганізувати робочу середу так, щоб вона щодня стимулювала будь-якої людини до прояву талантів. Бюрократія не якась світова константа. Ніде в священних книгах не написано, що наші компанії повинні залишатися незграбними, задушливими і несприйнятливими. Бюрократію винайшли люди, і тепер тільки від нас залежить, чи зможемо ми винайти щось краще.

Купити книгу «Гуманократія. Як зробити компанію такою ж гнучкою , сміливою і креативної , як люди всередині неї» Гері Хемел , Мікеле Занин в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Гуманократія. Як зробити компанію такою ж гнучкою , сміливою і креативної , як люди всередині неї" (Гері Хемел , Мікеле Занин) з ISBN 978-5-00169-566-0 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Назва оригіналу
Humanocracy. Creating Organizations as Amazing as the People Inside Them
Перекладач
Ельвіра Кондукова
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
336
Формат
170х240 мм
Ілюстрації
без ілюстрацій
Вага
0.650
Автор
Гері Хемел , Мікеле Занин

Рецензії на книгу «Гуманократія . Як зробити компанію такою ж гнучкою , сміливою і креативної , як люди всередині неї».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами