Братство талисмана - Клиффорд Саймак (978-5-389-18400-8)

Братство талисмана - Клиффорд Саймак (978-5-389-18400-8)

Немає у продажу
Немає у продажу 488
488 грн
  • ISBN: 978-5-389-18400-8
  • Код товару: 349267
Основні характеристики
Назва оригіналу: Enchanted Pilgrimage. The Fellowship Of The Talisman. Shakespeare’s Planet. Cemetery World. Destiny Doll
Перекладач: Олег Бітов
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка

Про книгу «Братство талісмана» Кліффорд Саймак

Кліффорд Дональд Саймак - один з «хрещених дітей» знаменитого Джона Кемпбелла, редактора журналу «Astounding Science Fiction», де засвітилися багато зірок «золотого століття наукової фантастики». На початку літературної кар'єри Саймак писав «тверді» науково-фантастичні і пригодницькі твори, а також вестерни, але потім розсунув кордони жанру НФ і створив свій власний стиль, який критики називали м'яким, гуманістичним і навіть пасторальним, порівнюючи прозу Саймака з прозою Рея Бредбері. За п'ятдесят п'ять років Саймак написав близько тридцяти романів і більше ста двадцяти повістей і оповідань. Нагороджувався преміями "Хьюго", "Небюла», «Локус» та іншими. Удостоєний звання «Грандмастер премії" Х'юго "». Зібрані в цьому томі романи про життя і її чудеса, про древніх загадках і казкових світах, про таємничі народи і магічних манускриптах, про неймовірні пригоди незвичайних героїв - данина Майстри жанру фентезі.

Купити книгу «Братство талісмана» Кліффорд Саймак в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Братство талісмана" (Кліффорд Саймак) з ISBN 978-5-389-18400-8 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Назва оригіналу
Enchanted Pilgrimage. The Fellowship Of The Talisman. Shakespeare’s Planet. Cemetery World. Destiny Doll
Перекладач
Олег Бітов
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
832
Формат
150х235 мм
Вага
1.145
Автор
Кліффорд Саймак

Рецензії на книгу «Братство талісмана».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами