Аниматор: набор для выживания. Секреты и методы создания анимации, 3D-графики и компьютерных игр - Ричард Уильямс (978-966-993-787-2)

Аниматор: набор для выживания. Секреты и методы создания анимации, 3D-графики и компьютерных игр - Ричард Уильямс (978-966-993-787-2)

Немає у продажу
Немає у продажу 1005
1 005 грн
  • ISBN: 978-966-993-787-2
  • Код товару: 349220
Основні характеристики
Мова: російська
Обкладинка: м`яка обкладинка
Папір: офсетний білий
Кількість сторінок: 392
Формат: 245x180 мм

Про книгу «Аніматор : набір для виживання. Секрети і методи створення анімації , 3D - графіки і комп'ютерних і» Річард Вільямс

Напевно, хоча б раз під час перегляду мультиплікаційного фільму вас відвідували питання про виворіт творчого процесу. Як створюються динамічні зображення? Що потрібно вміти, щоб стати аніматором? Як отримується такий навик? У чому секрет гіпнотичного ефекту мультфільму? Для того, щоб отримати відповіді на ці та багато інших цікаві питання, необхідно зануритися в історію розвитку анімації: від легендарних мультиплікаційних шедеврів знаменитого Уолта Діснея до талановитих ідей Pixar. «? Аніматор: набір для виживання. Секрети і методи створення анімації, 3D-графіки і комп'ютерних ігор »буде зрозуміла як любителям кінематографа, так і тим, хто зовсім не володіє знаннями про анімаційної сфері. Разом з автором книги - оскароносцем Річардом Вільямсом - ви пройдете незабутній шлях від простих 2D-зображень до справжнього анімованого чарівництва. Книга «? Аніматор: набір для виживання. Секрети і методи створення анімації, 3D-графіки і комп'ютерних ігор »подарує своєму читачеві масу несподіваних фактів про анімаційному майстерності і дасть відповіді на найскладніші питання про цієї актуальної діяльності.

Купити книгу «Аніматор : набір для виживання. Секрети і методи створення анімації , 3D - графіки і комп'ютерних і» Річард Вільямс в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Аніматор : набір для виживання. Секрети і методи створення анімації , 3D - графіки і комп'ютерних і" (Річард Вільямс) з ISBN 978-966-993-787-2 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Мова
російська
Обкладинка
м`яка обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
392
Формат
245x180 мм
Автор
Річард Вільямс

Рецензії на книгу «Аніматор : набір для виживання . Секрети і методи створення анімації , 3D - графіки і комп'ютерних і».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами