Когда дети плохо спят. Циркадные ритмы, часовые гены и другие секреты сомнологии для заботливых родителей - София Аксельрод (978-5-389-18280-6)

Когда дети плохо спят. Циркадные ритмы, часовые гены и другие секреты сомнологии для заботливых родителей - София Аксельрод (978-5-389-18280-6)

Немає у продажу
Немає у продажу 197
197 грн
  • ISBN: 978-5-389-18280-6
  • Код товару: 349132
Основні характеристики
Назва оригіналу: How Babies Sleep: The Gentle, Science-Based Method to Help Your Baby Sleep Through the Night
Перекладач: Дарина Раскова
Художник: Даніель Уорд
Мова: російська

Про книгу «Коли діти погано сплять. Циркадні ритми , вартові гени та інші секрети сомнологи для дбайливих бать» Софія Аксельрод

Після народження дочки Софія Аксельрод, науковий співробітник з лабораторії Майкла Янга, який отримав Нобелівську премію за дослідження молекулярних основ сну, виявила, що останні відкриття в області хронобиологии неймовірно актуальні для всіх нас, і особливо - для батьків маленьких дітей. Застосовуючи свої професійні знання на практиці, вона розробила унікальну методику, що дозволяє налагодити сон всієї родини і м'яко привчити малюка до самостійного засипанню без зайвих сліз і переживань, легко і природно. «На відміну від інших підходів, які в гіршому випадку грунтуються на приватному думці окремих людей, а в кращому - на уявленнях педіатрів про здоров'я, моя програма грунтується на основних біологічних фактах, що стосуються роботи тіла і мозку людини. Вченим вдалося відкрити важливі секрети відбуваються всередині нас процесів. Я просто роблю наступний крок і застосовую ці секрети до дитячого сну ». (Софія Аксельрод)

Купити книгу «Коли діти погано сплять. Циркадні ритми , вартові гени та інші секрети сомнологи для дбайливих бать» Софія Аксельрод в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Коли діти погано сплять. Циркадні ритми , вартові гени та інші секрети сомнологи для дбайливих бать" (Софія Аксельрод) з ISBN 978-5-389-18280-6 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Назва оригіналу
How Babies Sleep: The Gentle, Science-Based Method to Help Your Baby Sleep Through the Night
Перекладач
Дарина Раскова
Художник
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
240
Формат
140х210 мм
Ілюстрації
чорно-білі
Автор
Софія Аксельрод

Рецензії на книгу «Коли діти погано сплять . Циркадні ритми , вартові гени та інші секрети сомнологи для дбайливих бать».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами