Руководство по психодинамической диагностике. PDM-2. В 2-х томах - Нэнси Мак-Вильямс, Витторио Линджарди (978-5-86375-251-8)

Руководство по психодинамической диагностике. PDM-2. В 2-х томах - Нэнси Мак-Вильямс, Витторио Линджарди (978-5-86375-251-8)

Немає у продажу
Немає у продажу 2350
2 350 грн
  • ISBN: 978-5-86375-251-8
  • Код товару: 349076
Основні характеристики
Назва оригіналу: Psychodynamic Diagnostic Manual: Second Edition: PDM-2
Перекладач: О. Перфільева
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка
Кількість сторінок: 1380

Про книгу «Керівництво по психодинамической діагностиці. PDM - 2. У 2 - х томах» Вітторіо Лінджарді , Ненсі Мак - Вільямс

Дане діагностичне керівництво, засноване на психодинамических клінічних моделях і теоріях і орієнтоване на складання клінічної формулювання випадку і планування лікування, пропонує практикуючим фахівцям емпірично обґрунтовану і клінічно підтверджену альтернативу таким картам особистості, як "Діагностичне і статистичне керівництво по психічних розладів" (DSM) і " Міжнародна класифікація хвороб "(МКБ). Діагностична модель PDM-2 покликана дати систематичний опис здорового функціонування і розладів особистості; індивідуальних профілів психічного функціонування (включаючи патерни відносин з іншими людьми, розуміння і вираження почуттів, подолання стресу і тривоги, регулювання імпульсів, спостереження за власними емоціями і поведінкою і формування моральних суджень і ін.); а також симптомних патернів, включаючи відмінності в суб'єктивних переживаннях симптомів кожною людиною і в суб'єктивних переживаннях лікуючих терапевтів. У книзі дається розгорнутий опис проблем функціонування особистості та психологічних проблем дитячого, дитячого, молодого, зрілого, похилого та старечого віку, наводиться безліч прикладів з практики. Керівництво адресовано фахівцям як психодинамического, так і інших підходів, включаючи когнітивно-поведінковий, емоційно-сфокусований, системний сімейний, гуманістичний і ін. Однією з основних завдань авторів книги є допомога починаючим терапевтам.

Купити книгу «Керівництво по психодинамической діагностиці. PDM - 2. У 2 - х томах» Вітторіо Лінджарді , Ненсі Мак - Вільямс в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Керівництво по психодинамической діагностиці. PDM - 2. У 2 - х томах" (Вітторіо Лінджарді , Ненсі Мак - Вільямс) з ISBN 978-5-86375-251-8 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Назва оригіналу
Psychodynamic Diagnostic Manual: Second Edition: PDM-2
Перекладач
О. Перфільева
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Кількість сторінок
1380
Формат
170х240 мм
Автор
Вітторіо Лінджарді , Ненсі Мак - Вільямс

Рецензії на книгу «Керівництво по психодинамической діагностиці . PDM - 2 . У 2 - х томах».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами