Нейробиология перемен: почему наш мозг сопротивляется всему новому и как его настроить на успех - Бритт Андреатта (978-985-15-4463-5)

Нейробиология перемен: почему наш мозг сопротивляется всему новому и как его настроить на успех - Бритт Андреатта (978-985-15-4463-5)

Немає у продажу
Немає у продажу 240
240 грн
  • ISBN: 978-985-15-4463-5
  • Код товару: 349074
Основні характеристики
Перекладач: Павло Самсонов
Мова: російська
Обкладинка: інтегральна палітурка
Папір: офсетний білий
Кількість сторінок: 208

Про книгу «Нейробиология змін : чому наш мозок пручається всьому новому і як його налаштувати на успіх» Брітт Андреатта

Як використовувати силу свого мозку, щоб пристосовуватися до будь-яких змін Марні спроби провести зміни щорічно обходяться нам в мільярди доларів непотрібних витрат. Люди біологічно запрограмовані чинити опір нововведенням: це ключ до нашого виживання і одночасно бар'єр на шляху до реалізації свого потенціалу. Книга "Нейробиология змін" допомагає нам розібратися в людській природі і в тому, чому наші зусилля зазнають краху незважаючи на найкращі наміри. Вона аналізує останні відкриття в галузі науки про мозок і пропонує нову модель впровадження змін, що має набагато більше шансів на успіх. Книга наводить безліч прикладів з реального життя і думок визнаних теоретиків і практиків, доносить нові ідеї, що дозволяють зрозуміти, чому наші спроби щось змінити в своєму житті часто приречені на провал, і, головне, як нам все-таки домогтися успіху. - Баррі Познер, письменник Мастрідія для керівників підприємств і фахівців з кадрів. У нашому постійно мінливому світі надзвичайно важливо знайти такі стратегії лідерства, які дійсно здатні вплинути на процес змін. Доктор Андреатта пропонує свіжий погляд на походження внутрішнього опору нововведенням, властивого людям, і показує, як його подолати. Неможливо відірватися. - Ерін Ерл, віце-президент з кадрів LinkedIn про автора Доктор Брітт Андреатта визнана у всьому світі як консультант, що пропонує засновані на нейробіології вирішення багатьох сучасних проблем. Спираючись на свій 25-річний унікальний досвід в сферах лідерства, психології та освіти, допомагає людям і організаціям розкривати їх потенціал.

Купити книгу «Нейробиология змін : чому наш мозок пручається всьому новому і як його налаштувати на успіх» Брітт Андреатта в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Нейробиология змін : чому наш мозок пручається всьому новому і як його налаштувати на успіх" (Брітт Андреатта) з ISBN 978-985-15-4463-5 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Перекладач
Павло Самсонов
Мова
російська
Обкладинка
інтегральна палітурка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
208
Формат
170x220 мм
Ілюстрації
чорно-білі
Автор
Брітт Андреатта

Рецензії на книгу «Нейробиология змін : чому наш мозок пручається всьому новому і як його налаштувати на успіх».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами