Климатическая психология. Как добиться устойчивого развития - Фрида Хиландер, Кали Андерссон, Ката Нилен (978-985-15-4849-7)

Климатическая психология. Как добиться устойчивого развития - Фрида Хиландер, Кали Андерссон, Ката Нилен (978-985-15-4849-7)

Немає у продажу
Немає у продажу 350
350 грн
  • ISBN: 978-985-15-4849-7
  • Код товару: 349066
Основні характеристики
Перекладач: Ірина Матицина
Мова: російська
Обкладинка: м`яка обкладинка
Папір: крейдований
Кількість сторінок: 248

Про книгу «Кліматична психологія. Як домогтися сталого розвитку» Калі Андерссон , Ката Нілен , Фріда Хіландер

Чомусь склалося так, що ми стали ставити знак рівності між зміною поведінки з метою збереження клімату і зміною споживчих звичок у приватному житті - як ніби наше життя обмежується будинком і споживанням. Але це уявлення помилкове. Поведінка охоплює набагато більше різних сфер. Це все, що ми робимо. Приймаємо державні рішення. Пишемо полемічні статті в газету. Обговорюємо один з одним питання клімату, боремося за проведення більш жорсткої екологічної політики - все це наша поведінка. І якщо ми хочемо досягти радикальних змін, треба абстрагуватися від деталей і вибирати дії, що мають сильний і довгостроковий ефект. Книга закликає дивитися на проблему збереження клімату з точки зору планети в цілому. Вчить тому, як оцінювати ефективність своїх дій, спрямованих на порятунок землі. Мало просто скорочувати і забороняти в надії запобігти кліматичній катастрофі. Треба змінити себе і навчитися жити по-новому. Гра не програна. У людства ще є шанс уповільнити руйнівні процеси і запобігти кліматичній катастрофі. Експерти знову і знову попереджають нас. Але, незважаючи на серйозність ситуації, багато хто продовжує жити по-старому, нічого не змінюючи в своєму житті. Вони міркують, сперечаються, займаються своїми справами... Як таке можливо? Чому ми ніяк не зрозуміємо, що час не терпить і пора діяти? У книзі розповідається про те, як за допомогою психології можна більш ефективно працювати на благо природи для запобігання кліматичної кризи. Ви дізнаєтеся, чому всі колишні стратегії екологічної роботи не дали результату. Зрозумієте, як можна домогтися по-справжньому тривалого ефекту і стійкого розвитку. І побачите, що це зовсім не те, до чого вас зазвичай закликають засоби масової інформації.

Купити книгу «Кліматична психологія. Як домогтися сталого розвитку» Калі Андерссон , Ката Нілен , Фріда Хіландер в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Кліматична психологія. Як домогтися сталого розвитку" (Калі Андерссон , Ката Нілен , Фріда Хіландер) з ISBN 978-985-15-4849-7 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Перекладач
Ірина Матицина
Мова
російська
Обкладинка
м`яка обкладинка
Папір
крейдований
Кількість сторінок
248
Формат
170x260 мм
Ілюстрації
без ілюстрацій
Вага
0.420
Автор
Калі Андерссон , Ката Нілен , Фріда Хіландер

Рецензії на книгу «Кліматична психологія . Як домогтися сталого розвитку».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами