Сказочная йога. Расслабление, концентрация, медитация и массаж для детей - Филиппа Одеваль, Карин Лундстрем (978-985-15-4840-4)

Сказочная йога. Расслабление, концентрация, медитация и массаж для детей - Филиппа Одеваль, Карин Лундстрем (978-985-15-4840-4)

Немає у продажу
Немає у продажу 290
290 грн
  • ISBN: 978-985-15-4840-4
  • Код товару: 349062
Основні характеристики
Перекладач: Наталя Поваляєва
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка
Папір: крейдований
Кількість сторінок: 54

Про книгу «Казкова йога. Розслаблення , концентрація , медитація і масаж для дітей» Карін Лундстрем , Філіпа Одеваль

Відпочивали й веселилися РАЗОМ З йогою ! Тут тебе чекають розслаблюючі вправи для великих і маленьких. Ти підеш в подорож на м'якому пухнастому хмарі , мурахи зроблять тобі масаж , а твої думки стануть легкими і прекрасними , як квіти. У книзі зібрані прості опису з малюнками поз і вправ , які підійдуть як для початківців , так і для досвідчених йогів. Ілюстровані казки в доступній ігровій формі познайомлять дітей з йогою.

Купити книгу «Казкова йога. Розслаблення , концентрація , медитація і масаж для дітей» Карін Лундстрем , Філіпа Одеваль в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Казкова йога. Розслаблення , концентрація , медитація і масаж для дітей" (Карін Лундстрем , Філіпа Одеваль) з ISBN 978-985-15-4840-4 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Перекладач
Наталя Поваляєва
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
крейдований
Кількість сторінок
54
Формат
210x280 мм
Ілюстрації
кольорові
Вага
0.360
Автор
Карін Лундстрем , Філіпа Одеваль

Рецензії на книгу «Казкова йога . Розслаблення , концентрація , медитація і масаж для дітей».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами