5 архетипов. Дерево. Огонь. Земля. Металл. Вода. Как определить свою истинную природу - Кэри Дэвидсон (978-985-15-4743-8)

5 архетипов. Дерево. Огонь. Земля. Металл. Вода. Как определить свою истинную природу - Кэри Дэвидсон (978-985-15-4743-8)

Немає у продажу
Немає у продажу 295
295 грн
  • ISBN: 978-985-15-4743-8
  • Код товару: 349058
Основні характеристики
Перекладач: Сергій Борич
Мова: російська
Обкладинка: м`яка обкладинка
Папір: офсетний білий
Кількість сторінок: 288

Про книгу «5 архетипів. Дерево. Вогонь. Земля. Метал. Вода. Як визначити свою справжню природу» Кері Девідсон

Хто ви насправді? В основі традиційної китайської медицини і філософії лежать такі елементи, як Дерево, Вогонь, Земля, Метал і Вода. Вважається, що вони допомагають нам осягнути суть всіх явищ - від хвороби і одужання до фундаментальних процесів розвитку. Вони використовуються в східних практиках донині. У своїй книзі Кері Девідсон, фахівець з аюрведічеському харчування, майстер рейки і засновник оздоровчого центру, демонструє, що кожен з цих п'яти елементів можна розглядати і як архетипи особистості. У будь-якому людині є їх унікальне поєднання, розуміння якого здатне привести нас до більш повної і насиченого життя в будь-якому її прояві. Знання характеристик, які асоціюються з кожним архетипом, допоможе змінити вашу модель поведінки в спілкуванні з друзями, партнерами, рідними, дітьми та колегами. Практикуючись у використанні цього методу, ви зможете також: - навчитися контролювати свої дії, що перешкоджають розкриттю потенціалу - зміцнити впевненість в собі і стресостійкість - зрозуміти мотиви поведінки оточуючих, щоб не витрачати даремно час на застарілі себе відносини і присвячувати його перспективному спілкуванню Вивчення п'яти архетипів і особисті спостереження, зроблені автором на основі професійного досвіду, дозволили їй створити прості і практичні інструкції для виявлення наших сильних сторін. Вони допоможуть вам краще розібратися в собі і оточуючих, внести зміни в свої відносини і встати на шлях досягнення особистої і міжособистісної гармонії. про автора Кері Девідсон - засновник і керівник холістичного центру Tournesolв Нью-Йорку, який розробляє програми, що поєднують в собі проривні наукові ідеї і перевірені часом істини. Їх мета полягає в тому, щоб ознайомити людей зі стратегіями самопізнання, що забезпечують психологічну стійкість, хороший фізичний і психічний самопочуття і розкриття індивідуальних здібностей. Виконавчий директор дитячого центру Tournesol Kids.

Купити книгу «5 архетипів. Дерево. Вогонь. Земля. Метал. Вода. Як визначити свою справжню природу» Кері Девідсон в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "5 архетипів. Дерево. Вогонь. Земля. Метал. Вода. Як визначити свою справжню природу" (Кері Девідсон) з ISBN 978-985-15-4743-8 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Перекладач
Сергій Борич
Мова
російська
Обкладинка
м`яка обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
288
Формат
165x215 мм
Ілюстрації
без ілюстрацій
Автор
Кері Девідсон

Рецензії на книгу «5 архетипів . Дерево . Вогонь . Земля . Метал . Вода . Як визначити свою справжню природу».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами