Всё непросто. Как принимать самостоятельные решения и быть собой - Виктория Дубицкая, Виктория Швабовская (978-985-15-4496-3)

Всё непросто. Как принимать самостоятельные решения и быть собой - Виктория Дубицкая, Виктория Швабовская (978-985-15-4496-3)

Немає у продажу
Немає у продажу 341
341 грн
  • ISBN: 978-985-15-4496-3
  • Код товару: 349054
Основні характеристики
Редактор: Н. Давидовська
Вікова категорія: для старшого шкільного віку
Мова: російська
Обкладинка: інтегральна палітурка

Про книгу «Все непросто. Як приймати самостійні рішення і бути собою» Вікторія Дубицька

Як бути, якщо не подобається власна зовнішність? Як не образити подругу, якщо вона весь час ображається? Чому світ несправедливий?.. Ти дорослішаєш, і все частіше у тебе з'являються питання, відповіді на які не можна знайти в інтернеті. Раз у раз виникають ситуації, коли доводиться самому прийняти рішення або зробити вибір. І часом так не вистачає того, хто зрозуміє і дасть добру пораду! Разом з героями книги Сонею і Тимуром ти будеш вчитися розуміти себе і свої почуття, вибудовувати відносини з оточуючими, планувати час, досягати мети і багато іншого. Книгу можна прочитати від початку до кінця або вибрати теми, які хвилюють саме зараз. Ти знайдеш тут: * 153 секрету, про які не знають навіть дорослі * Вправи, які прокачають тебе по повній * Шпаргалки для важких ситуацій * Висловлювання великих людей * Фрази, які допоможуть почати непроста розмова або сказати "ні" * Техніки роботи зі страхами * Правила спілкування в інтернеті * Підказки, як розвивати IQ і досягати успіху В цілому це книга про те, як чинити в суперечливих ситуаціях. Написали її психологи, які добре знають, з якими проблемами стикаються підлітки. Тут немає готових рішень, натомість автори запрошують до діалогу, пропонують поміркувати, задають питання, над якими потрібно подумати. Схеми, тести, психологічні ігри і барвисті ілюстрації допоможуть розібратися в найскладніших питаннях, навчать приймати правильні рішення. Тінейджери і їхні батьки зможуть краще розуміти один одного, розібратися в своїх емоціях і зробити своє життя більш усвідомленою і щасливою. Для середнього і старшого шкільного віку.

Купити книгу «Все непросто. Як приймати самостійні рішення і бути собою» Вікторія Дубицька в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Все непросто. Як приймати самостійні рішення і бути собою" (Вікторія Дубицька) з ISBN 978-985-15-4496-3 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Редактор
Н. Давидовська
Вікова категорія
для старшого шкільного віку
Мова
російська
Обкладинка
інтегральна палітурка
Папір
крейдований
Кількість сторінок
72
Формат
220x310 мм
Ілюстрації
кольорові
Вага
0.424
Автор
Вікторія Дубицька

Рецензії на книгу «Все непросто . Як приймати самостійні рішення і бути собою».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами