Думай как Илон Маск. И другие простые стратегии для гигантского скачка в работе и жизни - Озан Варол (978-966-993-792-6)

Думай как Илон Маск. И другие простые стратегии для гигантского скачка в работе и жизни - Озан Варол (978-966-993-792-6)

Немає у продажу
Немає у продажу 319
319 грн
  • ISBN: 978-966-993-792-6
  • Код товару: 349043
Основні характеристики
Перекладач: А. Щербина
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка
Папір: офсетний білий
Кількість сторінок: 352

Про книгу «Думай як Ілон Маск. І інші прості стратегії для гігантського стрибка в роботі і житті» Озан варолиев

У своїй дебютній книзі колишній інженер NASA Озан варолиев розкриває дев'ять простих стратегій, якими користуються астронавти і такі новатори як Ілон Маск. Використовуйте і ви їх у своєму житті: будь то посадка на робоче місце вашої мрії, прискорення вашого бізнесу, вивчення нового навику або створення наступного проривного продукту. Всі ми стикаємося в своєму житті зі складними і незнайомими проблемами. Ті, хто може впоратися з виникаючими завданнями - самостійно, без стресу і точно в строк - користуються величезною перевагою і досягають великих успіхів. Дерзайте!

Купити книгу «Думай як Ілон Маск. І інші прості стратегії для гігантського стрибка в роботі і житті» Озан варолиев в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Думай як Ілон Маск. І інші прості стратегії для гігантського стрибка в роботі і житті" (Озан варолиев) з ISBN 978-966-993-792-6 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Перекладач
А. Щербина
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
352
Формат
165x240 мм
Ілюстрації
без ілюстрацій
Вага
0.700
Автор
Озан варолиев

Рецензії на книгу «Думай як Ілон Маск . І інші прості стратегії для гігантського стрибка в роботі і житті».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами