Эмоционально-образная (аналитически-действенная) терапия: чувство — образ — анализ — действие - Николай Линде (978-5-98563-340-5)

Эмоционально-образная (аналитически-действенная) терапия: чувство — образ — анализ — действие - Николай Линде (978-5-98563-340-5)

Немає у продажу
Немає у продажу 416
416 грн
  • ISBN: 978-5-98563-340-5
  • Код товару: 348960
Основні характеристики
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка
Папір: офсетний білий
Кількість сторінок: 384
Формат: 145х215 мм

Про книгу «Емоційно - образна ( аналітично - дієва ) терапія : почуття - образ - аналіз - дія» Микола Лінде

Відомий російський психолог Н.Д. Лінде, кандидат психологічних наук, професор Московського інституту психоаналізу, є автором методу емоційно-образної терапії (ЕСП) і творцем нової вітчизняної школи психотерапії. Книга може розглядатися як підручник, розрахований насамперед на психологів, є послідовниками методу ЕСП. Емоційно-образна терапія - новий вітчизняний метод психотерапії, що належить до психодинамічного напрямку. Мішенню цього методу є хронічні негативні емоційні стани, а засобом їх корекції - образи цих станів, що подаються клієнтом. Це дозволяє швидко і ефективно вирішувати психологічні та психосоматичні проблеми. Автор пропонує систему теоретичних положень і методів практичної роботи, крім того, в книзі наведені різноманітні приклади з особистої практики автора, в яких читачі можуть знайти аналогії з проблемами зі свого життя або життя своїх знайомих. Імагінативної вправи, розроблені автором, дозволяють розширити уявлення людини про самого себе і законах психології. Видання призначене для психологів-практиків, психотерапевтів, студентів психологічних і медичних вузів, але може бути корисно і всім людям, які цікавляться практичною психологією і можливостями надання психологічної допомоги собі та іншим.

Купити книгу «Емоційно - образна ( аналітично - дієва ) терапія : почуття - образ - аналіз - дія» Микола Лінде в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Емоційно - образна ( аналітично - дієва ) терапія : почуття - образ - аналіз - дія" (Микола Лінде) з ISBN 978-5-98563-340-5 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
384
Формат
145х215 мм
Ілюстрації
без ілюстрацій
Вага
0.510
Автор
Микола Лінде

Рецензії на книгу «Емоційно - образна ( аналітично - дієва ) терапія : почуття - образ - аналіз - дія».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами