Реабилитация высших психических функций у больных с очаговым поражением головного мозга - А. Боголепова (978-5-00030-759-5)

Реабилитация высших психических функций у больных с очаговым поражением головного мозга - А. Боголепова (978-5-00030-759-5)

Немає у продажу
Немає у продажу 327
327 грн
  • ISBN: 978-5-00030-759-5
  • Код товару: 348954
Основні характеристики
Мова: російська
Обкладинка: м`яка обкладинка
Папір: офсетний білий
Кількість сторінок: 192
Формат: 120х160 мм

Про книгу «Реабілітація вищих психічних функцій у хворих з вогнищевим ураженням головного мозку» А. Боголєпова

Проблема порушення когнітивних функцій на сьогоднішній день є однією з найбільш актуальних. Виникаючі розлади призводять до зниження якості життя, порушення побутової, соціальної та професійної активності людини, нерідко - до інвалідизації і повної залежності від оточуючих. Дані клінічні рекомендації присвячені питанням діагностики та основних підходів до реабілітації порушень вищих психічних функцій, що виникають при вогнищевих ураженнях головного мозку. Рекомендації "Реабілітація вищих психічних функцій у хворих з вогнищевим ураженням головного мозку" призначені для неврологів, нейропсихології, нейрохірургів, реабілітологів, а також лікарів інших спеціальностей, які беруть участь у веденні таких пацієнтів.

Купити книгу «Реабілітація вищих психічних функцій у хворих з вогнищевим ураженням головного мозку» А. Боголєпова в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Реабілітація вищих психічних функцій у хворих з вогнищевим ураженням головного мозку" (А. Боголєпова) з ISBN 978-5-00030-759-5 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Мова
російська
Обкладинка
м`яка обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
192
Формат
120х160 мм
Ілюстрації
чорно-білі
Вага
0.130
Автор
А. Боголєпова

Рецензії на книгу «Реабілітація вищих психічних функцій у хворих з вогнищевим ураженням головного мозку».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами