Матери с пограничным расстройством личности и их дети. Как справиться с напряженностью - Кристин Лоусон (978-5-907365-12-4)

Матери с пограничным расстройством личности и их дети. Как справиться с напряженностью - Кристин Лоусон (978-5-907365-12-4)

Немає у продажу
Немає у продажу 1579
1 579 грн
  • ISBN: 978-5-907365-12-4
  • Код товару: 348922
Основні характеристики
Перекладач: В. Журавльов
Редактор: Д. Ковпак
Мова: російська
Обкладинка: м`яка обкладинка
Папір: офсетний білий

Про книгу «Матері з прикордонним розладом особистості і їх діти. Як впоратися з напруженістю» Крістін Лоусон

Перше кохання нашого життя - це мати. Дізнаватися її вигляд, розпізнавати звук її голосу і розуміти вираз її обличчя абсолютно необхідно для того, щоб вижити. У цій книзі К.Е. Лоусон наочно показує, як матері, які страждають від прикордонного розлади особистості (ПРЛ), виховують дітей, які, навіть ставши дорослими, продовжують блукати і марно прагнуть до безпечної батьківської гавані, не розуміючи, що у матері вони не знайдуть не тільки рідного причалу, але і рятівного берега.В книзі описуються чотири типажу матерів з ПРЛ: "безпритульні", "відлюдниця", "королева" і "відьма". У дітей, чиї матері страждають від ПРЛ, є ризик розвитку цього небезпечного і важко виліковних розлади. Автор дає свої рекомендації щодо запобігання ПРЛ, куди входять як співпереживання матері, яка страждає від прикордонного розлади, так і раннє терапевтичне втручання для дітей, що дозволяє повертати їх до дійсності і протистояти небезпечному впливу з боку "несправжньої" матері. Книга призначена для дорослих дітей, вихованих матерями з ПРЛ, а також для терапевтів, що працюють з німі.ОСНОВНИЕ ТЕМИ КНІГІЧто таке прикордонне розлад особистості (ПРЛ) і як воно вознікаетОсобенності відносин між матір'ю з ПРЛ і її детьміЧетире типу матерів з ПРЛ: "безпритульні" , "відлюдниця", "королева" і "відьма" Роль батька в стосунках між матір'ю з ПРЛ і її дітьми "Зіпсовані" і "зразкові" детіКак дорослим дітям матерів з ПРЛ вибудовувати відносини з батьками, розкрити свою справжню самість, жити повним життям і забезпечити своїм власним дітям щасливе дитинство

Купити книгу «Матері з прикордонним розладом особистості і їх діти. Як впоратися з напруженістю» Крістін Лоусон в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Матері з прикордонним розладом особистості і їх діти. Як впоратися з напруженістю" (Крістін Лоусон) з ISBN 978-5-907365-12-4 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Перекладач
В. Журавльов
Редактор
Д. Ковпак
Мова
російська
Обкладинка
м`яка обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
320
Формат
235x165 мм
Ілюстрації
без ілюстрацій
Автор
Крістін Лоусон

Рецензії на книгу «Матері з прикордонним розладом особистості і їх діти . Як впоратися з напруженістю».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами