Терапевтические игры для детей и подростков. 150 упражнений для повышения самооценки - Кевин Грузевски (978-5-907365-08-7)

Терапевтические игры для детей и подростков. 150 упражнений для повышения самооценки - Кевин Грузевски (978-5-907365-08-7)

Немає у продажу
Немає у продажу 668
668 грн
  • ISBN: 978-5-907365-08-7
  • Код товару: 348880
Основні характеристики
Перекладач: Анна Шляхова
Мова: російська
Обкладинка: м`яка обкладинка
Папір: офсетний білий
Кількість сторінок: 224

Про книгу «Терапевтичні ігри для дітей і підлітків. 150 вправ для підвищення самооцінки» Кевін Грузевскі

150 простих і ефективних вправ, які допоможуть підлітку набути впевненості в собі і налагодити відносини з оточуючими! Захоплюючі способи налагодити зв'язки, побудувати відносини і стати цікавим співрозмовником. Продумана і результативна психотерапія для дітей і підлітків не повинна бути занадто складною або заплутаною. Представлені в книзі 150 терапевтичних вправ - це простий і ефективний засіб допомогти дітям і підліткам справитися зі стресом, цькуванням, горем, тривожністю, депресією і багатьма іншими складними состояніямі.Забавние і захоплюючі вправи розроблені спеціально для дітей і підлітків. У кожній із вправ, що охоплюють як розуміння власних емоцій, так і креативні способи подолання фрустрації, тобто покрокові інструкції. Подаруйте своїм дітям кошти творчого подолання життєвих проблем, щоб в майбутньому вони стали впевненими в собі дорослими людьмі.ТЕРАПЕВТІЧЕСКІЕ ВПРАВИ ДЛЯ ДІТЕЙ ТА ПІДЛІТКІВ ВКЛЮЧАЮТЬ: ВІДКРИТЕ ОБГОВОРЕННЯ. У кожній вправі є поради, теми для обговорення та відкриті питання, які допоможуть дитині побачити вивчене в більш загальному контексті і почати застосовувати освоєні навички на практіке.ПРАКТІЧНИЕ І ПРОСТІ ВПРАВИ. Вам знадобляться тільки звичайні матеріали: олівець, папір, гумка, скотч, - ніяких спеціальних і дорогих засобів, які можуть налякати ребенка.ЦЕННИЕ НАВИЧКИ подолання стресу. Прості вправи розраховані на самостійне і групове виполненіе.Оні сприяють відкритості, яка необхідна для сміливого занурення всередину себе і прояву творчих здібностей.

Купити книгу «Терапевтичні ігри для дітей і підлітків. 150 вправ для підвищення самооцінки» Кевін Грузевскі в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Терапевтичні ігри для дітей і підлітків. 150 вправ для підвищення самооцінки" (Кевін Грузевскі) з ISBN 978-5-907365-08-7 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Перекладач
Анна Шляхова
Мова
російська
Обкладинка
м`яка обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
224
Формат
165x235 мм
Ілюстрації
без ілюстрацій
Вага
0.305
Автор
Кевін Грузевскі

Рецензії на книгу «Терапевтичні ігри для дітей і підлітків . 150 вправ для підвищення самооцінки».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами