Пальчиковые игры для развития межполушарного взаимодействия у малышей от 0 до 3 лет - Татьяна Трясорукова (978-5-222-34055-4)

Пальчиковые игры для развития межполушарного взаимодействия у малышей от 0 до 3 лет - Татьяна Трясорукова (978-5-222-34055-4)

Немає у продажу
Немає у продажу 83
83 грн
  • ISBN: 978-5-222-34055-4
  • Код товару: 348822
Основні характеристики
Редактор: Д. Волкова
Мова: російська
Обкладинка: м`яка обкладинка
Папір: офсетний білий

Про книгу «Пальчикові ігри для розвитку міжпівкульна взаємодії у малюків від 0 до 3 років» Тетяна Трясорукова

Міжпівкульна взаємодія необхідно для координації роботи головного мозку і передачі ін формації з однієї півкулі в іншу. За допомогою рекомендованих пальчикових ігор дорослий ( батько або педагог ) може вже в ранньому віці почати роботу з дитиною по формуванню межполушарного взаємодії. У книзі у віршованій формі представлені веселі пальчикові ігри , які рекомендується проводити з малюками від 0 до 3 років. Книга адресована батькам , бабусям і дідусям , няням , педагогам дошкільних установ.

Купити книгу «Пальчикові ігри для розвитку міжпівкульна взаємодії у малюків від 0 до 3 років» Тетяна Трясорукова в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Пальчикові ігри для розвитку міжпівкульна взаємодії у малюків від 0 до 3 років" (Тетяна Трясорукова) з ISBN 978-5-222-34055-4 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Редактор
Д. Волкова
Мова
російська
Обкладинка
м`яка обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
63
Формат
165x115 мм
Ілюстрації
без ілюстрацій
Автор
Тетяна Трясорукова

Рецензії на книгу «Пальчикові ігри для розвитку міжпівкульна взаємодії у малюків від 0 до 3 років».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами