НИ ЗЯ. Откажись от пагубных слабостей, обрети силу духа и стань хозяином своей судьбы - Джен Синсеро (978-966-993-699-8)

НИ ЗЯ. Откажись от пагубных слабостей, обрети силу духа и стань хозяином своей судьбы - Джен Синсеро (978-966-993-699-8)

Немає у продажу
Немає у продажу 326
326 грн
  • ISBN: 978-966-993-699-8
  • Код товару: 348657
Основні характеристики
Перекладач: Е. Кваша
Редактор: І. Стародубцева
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка

Про книгу «НІ ЗЯ. Відмовся від згубних слабкостей , знайди силу духу і стань господарем своєї долі» Джен Сінсеро

Любов до цибульним кільцям і смаженого м'яса не завадила Джен Сінсеро написати одну з найгеніальніших книг про звички. Можна довго намагатися, але так і не навчитися вставати о п'ятій ранку, робити зарядку і використовувати зубну нитку. Однак феноменальний талант автора цієї книги запускає потужний трансформаційний процес: ви самі не помічаєте, як починають змінюватися ваші щоденні дії і думки. Ця книга - 21-денний марафон по заміні поганих звичок хорошими. Він працює за принципом снігової кулі: кожен день ви вводите нове для себе вправу і продовжуєте виконувати його до кінця відведеного терміну. В результаті не тільки перебудовуєте своє життя, а й отримуєте шалений заряд енергії. А ще припиняєте лаяти себе за маленькі слабкості.

Купити книгу «НІ ЗЯ. Відмовся від згубних слабкостей , знайди силу духу і стань господарем своєї долі» Джен Сінсеро в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "НІ ЗЯ. Відмовся від згубних слабкостей , знайди силу духу і стань господарем своєї долі" (Джен Сінсеро) з ISBN 978-966-993-699-8 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Перекладач
Е. Кваша
Редактор
І. Стародубцева
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
256
Формат
170х240 мм
Ілюстрації
без ілюстрацій
Автор
Джен Сінсеро

Рецензії на книгу «НІ ЗЯ . Відмовся від згубних слабкостей , знайди силу духу і стань господарем своєї долі».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами