Self-care. Забота о себе для современной ведьмы. Магические способы побаловать себя, питающие и укрепляющие тело и дух - Эрин Мёрфи-Хискок (978-966-993-695-0)

Self-care. Забота о себе для современной ведьмы. Магические способы побаловать себя, питающие и укрепляющие тело и дух - Эрин Мёрфи-Хискок (978-966-993-695-0)

Немає у продажу
Немає у продажу 260
260 грн
  • ISBN: 978-966-993-695-0
  • Код товару: 348655
Основні характеристики
Перекладач: Мотря Онищук - Морозова
Редактор: В. Кутирева
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка

Про книгу «Self - care. Турбота про себе для сучасної відьми. Магічні способи побалувати себе , що живлять і» Ерін Мерфі - Хіскок

Використовуйте свої магічні здібності і силу Землі, щоб знайти і зберегти душевну рівновагу, впевненість в собі, красу і хороше самопочуття. Адже ніхто не подбає про Ведьме краще неї самої! З цим надихаючим і підтримує керівництвом Ерін Мерфі-Хіскок, автора численних книг-бестселерів, в тому числі і путівника по природного магії "Green Witch", ви зможете побалувати і наситити енергією свої розум, тіло і дух за допомогою магії. У цій книзі ви знайдете корисні ритуали, медитації, рецепти і практики на кожен день з покроковими описами, які допоможуть вам поліпшити самопочуття, зняти стрес, позбутися від важких думок і спогадів, відновити рівновагу і заповнити свої сили - саме тоді і так, як вам це необхідно. Додайте трохи чарівництва і усвідомленого уваги до своїх потреб в повсякденне життя - і станьте ще сильніше, щоб оберігати і зцілювати світ навколо.

Купити книгу «Self - care. Турбота про себе для сучасної відьми. Магічні способи побалувати себе , що живлять і» Ерін Мерфі - Хіскок в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Self - care. Турбота про себе для сучасної відьми. Магічні способи побалувати себе , що живлять і" (Ерін Мерфі - Хіскок) з ISBN 978-966-993-695-0 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Перекладач
Мотря Онищук - Морозова
Редактор
В. Кутирева
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний з відтінком
Кількість сторінок
304
Формат
140x195 мм
Ілюстрації
без ілюстрацій
Автор
Ерін Мерфі - Хіскок

Рецензії на книгу «Self - care . Турбота про себе для сучасної відьми . Магічні способи побалувати себе , що живлять і».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами