С широко открытыми глазами. 131 способ увидеть мир по-другому и найти радость в повседневности - Роб Уокер (978-5-00169-087-0)

С широко открытыми глазами. 131 способ увидеть мир по-другому и найти радость в повседневности - Роб Уокер (978-5-00169-087-0)

Немає у продажу
Немає у продажу 384
384 грн
  • ISBN: 978-5-00169-087-0
  • Код товару: 348624
Основні характеристики
Автор: Роб Уокер
Перекладач: Єлизавета Пономарьова
Мова: російська
Обкладинка: м`яка обкладинка
Папір: офсетний білий

Про книгу «З широко відкритими очима. 131 спосіб побачити світ по - іншому і знайти радість в повсякденності» Роб Уокер

Прості і захоплюючі вправи для розвитку творчого мислення. В епоху інформаційного шуму наше життя прив'язана до телефонів, електронної пошти та соціальних мереж. Серед усіх цих відволікаючих чинників ми часто втрачаємо здатність відчувати і бути присутнім в сьогоденні: думати, бачити і слухати. Відкрийте для себе вправи Роба Уокера. Ця чудово оформлена книга надихне на творчість і допоможе побачити світ по-новому. Ви навчитеся ясніше мислити, краще слухати, продуктивніше працювати. Ви заново знайдете інтерес до життя і почнете помічати те, що дійсно важливо. Від автора Фраза «вчитися звертати увагу» вразила мене, коли я прочитав розповідь Беннінг в книзі «Намалюй з закритими очима» з творчими завданнями для студентів мистецьких вузів. Ця ідея мене так і не залишила. В цей час я складав план п'ятитижневого курсу, який до цих пір проводжу раз на рік в Нью-Йоркській школі візуального мистецтва. Щороку в якийсь момент я прошу моїх студентів «спробувати звертати увагу». В цьому і полягає все завдання. І кожен працює над моїм навмисно незрозумілим дорученням по-своєму. Успішні вчителі, лікарі, юристи, підприємці та менеджери - всі вони вихоплюють з повсякденності непомітні підказки і деталі, які проходять повз всіх інших. Ось чому насправді такі компанії, як Google і Goldman Sachs, ввели програми, розроблені спеціально для того, щоб допомогти працівникам боротися з нашою культурою перешкод і відновити їх концентрацію і креативність - як правило, під вивіскою медитації або навчання усвідомленості. Уміння звертати увагу, звичка помічати культивують оригінальний погляд на світ, самостійну точку зору. Почасти саме цього я намагаюся навчити моїх студентів і саме тому намагаюся практикувати спостережливість сам.

Купити книгу «З широко відкритими очима. 131 спосіб побачити світ по - іншому і знайти радість в повсякденності» Роб Уокер в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "З широко відкритими очима. 131 спосіб побачити світ по - іншому і знайти радість в повсякденності" (Роб Уокер) з ISBN 978-5-00169-087-0 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Перекладач
Єлизавета Пономарьова
Мова
російська
Обкладинка
м`яка обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
256
Формат
140x180 мм
Вага
0.340
Автор
Роб Уокер

Рецензії на книгу «З широко відкритими очима . 131 спосіб побачити світ по - іншому і знайти радість в повсякденності».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами