Еда и мозг. Что углеводы делают со здоровьем, мышлением и памятью - Дэвид Перлмуттер, Кристин Лоберг (978-5-00169-308-6)

Еда и мозг. Что углеводы делают со здоровьем, мышлением и памятью - Дэвид Перлмуттер, Кристин Лоберг (978-5-00169-308-6)

Немає у продажу
Немає у продажу 213
213 грн
  • ISBN: 978-5-00169-308-6
  • Код товару: 348621
Основні характеристики
Перекладач: Євген Поникаров
Редактор: Ксенія Пахорукова
Серія: Покетбуки
Мова: російська
Обкладинка: м`яка обкладинка

Про книгу «Їжа і мозок. Що вуглеводи роблять зі здоров'ям , мисленням і пам'яттю» Девід Перлмуттер , Крістін Лоберг

Бестселер «Їжа і мозок» про важливість харчування для здоров'я: цікаві дослідження, практичні рекомендації та рецепти в зручному форматі покетбука. Багато хто з нас чули про шкоду жирної або смаженої їжі, м'яса або молочних продуктів. Але те, що вуглеводи (цукор, хліб, крупи, макарони, рис) руйнують наш мозок, для багатьох, можливо, несподівана новина. Автор книги - відомий невролог і фахівець з питань харчування - Девід Перлмуттер за роки практики встановив зв'язок між тим, що ми їмо, і роботою нашого мозку. Девід вважає, що найнебезпечніше речовина для мозку - це глютен. Глютен міститься в пшениці, житі, ячмені і у всіх похідних від цих продуктів. Це та сама клейковина, яка допомагає хлібу бути пухнастим і м'яким. Більш того, глютен здатний викликати залежність і звикання. Саме тому нам так важко відмовитися від вживання мучного. «За останні 50 років харчова ланцюг значно змінилася. Сучасне виробництво харчових продуктів дозволило нам вирощувати зерна, що містять в сорок разів більше глютену, ніж кілька десятиліть тому », - пише Девід. Лікар доводить, що проблеми з пам'яттю, стрес, безсоння і поганий настрій лікуються відмовою від певних продуктів харчування. Тим, хто не страждає подібними проблемами, правильна дієта допоможе зберегти хороше самопочуття і гостроту розуму. Здоров'я мозку в наших руках! фішки книги Зручний та якісний формат - книгу можна брати з собою куди завгодно. Покетбуки займають мало місця, але приносять багато користі. У серії покетбуків виходять найважливіші книги міфу. Є закладка-мотати, а значить, ви завжди зможете продовжити читати книгу з того місця, де зупинилися. Для кого ця книга Для тих, хто приділяє увагу своєму здоров'ю і хотів би жити довгої, активної, повноцінним життям. Для тих, хто замислюється про зв'язок харчування і якості життя.

Купити книгу «Їжа і мозок. Що вуглеводи роблять зі здоров'ям , мисленням і пам'яттю» Девід Перлмуттер , Крістін Лоберг в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Їжа і мозок. Що вуглеводи роблять зі здоров'ям , мисленням і пам'яттю" (Девід Перлмуттер , Крістін Лоберг) з ISBN 978-5-00169-308-6 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Перекладач
Євген Поникаров
Редактор
Ксенія Пахорукова
Серія
Мова
російська
Обкладинка
м`яка обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
480
Формат
115x180 мм
Ілюстрації
чорно-білі
Вага
0.360
Автор
Девід Перлмуттер , Крістін Лоберг

Рецензії на книгу «Їжа і мозок . Що вуглеводи роблять зі здоров'ям , мисленням і пам'яттю».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами