Японские рюкзаки. Шьем легко и быстро. 25 моделей от японских дизайнеров - Томоко Камия, Такако Киё, Нобуко Одзава, Каори Кобаяши, Каори Канемару (978-5-00141-328-8)

Японские рюкзаки. Шьем легко и быстро. 25 моделей от японских дизайнеров - Томоко Камия, Такако Киё, Нобуко Одзава, Каори Кобаяши, Каори Канемару (978-5-00141-328-8)

Немає у продажу
Немає у продажу 338
338 грн
  • ISBN: 978-5-00141-328-8
  • Код товару: 348545
Основні характеристики
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка
Папір: крейдований
Кількість сторінок: 80
Формат: 195х265 мм

Про книгу «Японські рюкзаки. Шиємо легко і швидко. 25 моделей від японських дизайнерів» Каорі Канемару , Каорі Кобаяші , Нобукі Одзава , Такако Кіё , Томоко Камия

Незвичайний дизайн, цікавий крій, суперпростой пошиття і зручність в шкарпетці - такі головні особливості рюкзаків, представлених в цій книзі. Моделі від відомих японських дизайнерів порадують всіх, хто захоплюється шиттям і любить практичні, нестандартні речі. Класичні рюкзаки, рюкзаки-торби і рюкзаки-сумки; з ремінними стропами і шнурами як зав'язок, на блискавці, з утяжкой і навіть на фермуаром, з ручками і без них - з 25 проектів, представлених в книзі, ви точно виберете свій - єдиний і неповторний. В кінці книги вас чекають бонуси - майстер-класи з пошиття універсального внутрішнього органайзера для рюкзака і чохла для смартфона, який кріпиться на лямку. Всі моделі супроводжуються докладними, інтуїтивно зрозумілими описами роботи і схемами пошиття. До книги додається лист повнорозмірних викрійок.

Купити книгу «Японські рюкзаки. Шиємо легко і швидко. 25 моделей від японських дизайнерів» Каорі Канемару , Каорі Кобаяші , Нобукі Одзава , Такако Кіё , Томоко Камия в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Японські рюкзаки. Шиємо легко і швидко. 25 моделей від японських дизайнерів" (Каорі Канемару , Каорі Кобаяші , Нобукі Одзава , Такако Кіё , Томоко Камия) з ISBN 978-5-00141-328-8 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
крейдований
Кількість сторінок
80
Формат
195х265 мм
Ілюстрації
кольорові
Вага
0.487
Автор
Каорі Канемару , Каорі Кобаяші , Нобукі Одзава , Такако Кіё , Томоко Камия

Рецензії на книгу «Японські рюкзаки . Шиємо легко і швидко . 25 моделей від японських дизайнерів».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами