Моя первая книга балета. Всё о балетных па, либретто и музыке. Музыкальная классика для детей (+ CD) - Зуза Хэммерле (978-5-00141-337-0)

Моя первая книга балета. Всё о балетных па, либретто и музыке. Музыкальная классика для детей (+ CD) - Зуза Хэммерле (978-5-00141-337-0)

Немає у продажу
Немає у продажу 310
310 грн
  • ISBN: 978-5-00141-337-0
  • Код товару: 348542
Основні характеристики
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка
Папір: крейдований

Про книгу «Моя перша книга балету. Все про балетних па , лібрето і музику. Музична класика для дітей ( + CD )» Зуза Хеммерле

Чарівні звуки музики і казковий світ на сторінках дитячих книг! Представляємо колекцію, яка не залишить байдужим жодного дорослого або юного читача! У книгах цієї серії вас чекає унікальне поєднання: лібрето найвідоміших шедеврів світової музичної класики, адаптовані для дітей дошкільного та молодшого шкільного віку, а також доповнені мелодіями з самих творів та цікавими коментарями. Аудіосупровід є по посиланню через QR-код або на CD-диску. Текст читає Олександра Антошина, солістка опери Московського державного академічного дитячого музичного театру ім. Н. І. Сац. У цій книзі юних любителів балетного мистецтва чекає знайомство з 5 найбільшими балетами всіх часів. Читачі зможуть познайомитися з короткими адаптаціями лібрето і послухати найвідоміші фрагменти з наступних шедеврів музичної класики: «Лебедине озеро», «Спляча красуня» і «Лускунчик» Петра Ілліча Чайковського, «Жизель» Адольфа Адана і «Коппелія» Лео Деліба. У книзі ви також знайдете список основних балетних па, словник важливих балетних термінів і цікаві факти з історії створення описаних творів.

Купити книгу «Моя перша книга балету. Все про балетних па , лібрето і музику. Музична класика для дітей ( + CD )» Зуза Хеммерле в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Моя перша книга балету. Все про балетних па , лібрето і музику. Музична класика для дітей ( + CD )" (Зуза Хеммерле) з ISBN 978-5-00141-337-0 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
крейдований
Кількість сторінок
32
Формат
215x285 мм
Ілюстрації
кольорові
Автор
Зуза Хеммерле

Рецензії на книгу «Моя перша книга балету . Все про балетних па , лібрето і музику . Музична класика для дітей ( + CD )».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами