Французская вышивка крестом. Праздники и традиции Франции. 20 удивительных дизайнов Вероник Ажинер - Вероник Ажинер (978-5-00141-336-3)

Французская вышивка крестом. Праздники и традиции Франции. 20 удивительных дизайнов Вероник Ажинер - Вероник Ажинер (978-5-00141-336-3)

Немає у продажу
Немає у продажу 353
353 грн
  • ISBN: 978-5-00141-336-3
  • Код товару: 348541
Основні характеристики
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка
Папір: крейдований
Кількість сторінок: 96

Про книгу «Французька вишивка хрестом. Свята та традиції Франції. 20 дивовижних дизайнів Веронік Ажінер» Веронік Ажінер

Аромати свіжої випічки, весела музика, сміх дітей, букети квітів... Час свята - це миті, якими насолоджуються і діляться у всіх куточках Франціі.В цій книзі знаменита вишивальниця Веронік Ажінер пропонує умільцям з усього світу пережити разом з нею ці моменти родинного єднання, вишиваючи вишукані святкові композіціі.В книзі представлено 20 дизайнів, кожен з яких присвячений тому чи іншому традиційному торжества Франції, від скромних локальних свят мімози і лимонів до національного вшанування Дня взяття Бастилії. Авторські схеми для вишивання супроводжуються цікавими нотатками про святкові звичаї та рецептами святкових блюд.Каждий проект супроводжується докладною схемою, списками і ниток і при необхідності описом пошиття вироби. • довгоочікувана новинка для всіх вишивальниць; • книга в серії-бестселері "Французька вишивка хрестом"; ISBN 978-5-00141-336-3Автори Веронік АжінерФормат 212 х 285 ммКол-ть сторінок 96Обложка Тверда палітурка; матова плівка, вибірковий УФ-лакБумага Щільна малювання матоваяВозр. огранич. 16 + • Веронік Ажінер - прославлена ??французька вишивальниця; • сама французька з усіх книг серії, адже вона цілком і повністю присвячена Франції; • 20 великих схем для вишивання традиційних французьких свят; • уроки з вишивання хрестом для новачків; • майстер-класи з виготовлення виробів з вишивками; • прекрасний подарунок для всіх любителів вишивання хрестом і шанувальників книг цієї серії.

Купити книгу «Французька вишивка хрестом. Свята та традиції Франції. 20 дивовижних дизайнів Веронік Ажінер» Веронік Ажінер в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Французька вишивка хрестом. Свята та традиції Франції. 20 дивовижних дизайнів Веронік Ажінер" (Веронік Ажінер) з ISBN 978-5-00141-336-3 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
крейдований
Кількість сторінок
96
Формат
215x285 мм
Ілюстрації
кольорові
Автор
Веронік Ажінер

Рецензії на книгу «Французька вишивка хрестом . Свята та традиції Франції . 20 дивовижних дизайнів Веронік Ажінер ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами