Alibaba и умный бизнес будущего. Как оцифровка бизнес-процессов изменила взгляд на стратегию - Мин Цзэн (978-5-9614-2143-9)

Alibaba и умный бизнес будущего. Как оцифровка бизнес-процессов изменила взгляд на стратегию - Мин Цзэн (978-5-9614-2143-9)

Немає у продажу
Немає у продажу 378
378 грн
  • ISBN: 978-5-9614-2143-9
  • Код товару: 348528
Основні характеристики
Автор: мін Цзен
Назва оригіналу: Smart Business
Мова: російська
Обкладинка: м`яка обкладинка
Папір: офсетний білий
Кількість сторінок: 320

Про книгу «Alibaba і розумний бізнес майбутнього. Як оцифровка бізнес - процесів змінила погляд на стратегію» мін Цзен

Керівники вже не встигають постійно адаптувати бізнес під все нові і нові зміни. Роль налагоджувальника процесів повинен взяти на себе штучний інтелект: він швидше і краще будь-якої людини вибере правильну ціну, вибудує найкоротшу ланцюжок поставок, попередить про зміну попиту і спрогнозує, що і коли треба закупити на всіх рівнях виробничого ланцюжка. Це дає розумному бізнесу (і його учасникам) величезну перевагу перед бізнесом традиційним. А щоб все це стало можливим, всі бізнес-процеси компанії повинні бути оцифровані. Саме так зараз конкурують ІТ-гіганти світового бізнесу, включаючи Alibaba, яка в цій області домоглася вражаючих успіхів. У книзі розказано про внутрішню кухню Alibaba, основні стратегії і нюансах розвитку розумного бізнесу. Написана головним стратегом компанії, ця книга - цінне керівництво для тих, хто хоче впевнено почувати себе в океані нової цифрової економіки.

Купити книгу «Alibaba і розумний бізнес майбутнього. Як оцифровка бізнес - процесів змінила погляд на стратегію» мін Цзен в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Alibaba і розумний бізнес майбутнього. Як оцифровка бізнес - процесів змінила погляд на стратегію" (мін Цзен) з ISBN 978-5-9614-2143-9 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Назва оригіналу
Smart Business
Мова
російська
Обкладинка
м`яка обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
320
Формат
160х235 мм
Вага
0.506
Автор
мін Цзен

Рецензії на книгу «Alibaba і розумний бізнес майбутнього . Як оцифровка бізнес - процесів змінила погляд на стратегію».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами