Наука логики. В 3-х томах (комплект) - Георг Вильгельм Фридрих Гегель (978-5-8291-1906-5)

Наука логики. В 3-х томах (комплект) - Георг Вильгельм Фридрих Гегель (978-5-8291-1906-5)

Немає у продажу
Немає у продажу 1041
1 041 грн
  • ISBN: 978-5-8291-1906-5
  • Код товару: 348470
Основні характеристики
Перекладач: Б. Столпнер
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка
Папір: офсетний білий

Про книгу «Наука логіки. У 3 - х томах ( комплект )» Георг Вільгельм Фрідріх Гегель

"В даний видання увійшла одна з вершин світової філософської думки« Наука логіки »Гегеля, створена в 1812-1816 рр. і представляє собою розгорнутий виклад гегелівські діалектичних поглядів. У першому томі представлена ??книга 1 з розділу «Об'єктивна логіка», присвячена гегелевскому вченню про буття. У книзі розкривається діалектична тріада Гегеля «буття-ніщо-становлення», описується Гегелівське уявлення про кінцевий і нескінченному, відтворюється полеміка Гегеля з кантовской «Критикою чистого розуму». У другому томі представлена ??книга 2 з розділу «Об'єктивна логіка», присвячена гегелевскому вченню про сутність. Книга формулює головний принцип діалектики Гегеля, в якому фактором розвитку всього сущого стає зіткнення протиріч. У третьому томі представлена ??книга 3 з розділу «Суб'єктивна логіка», присвячена гегелевскому вченню про поняття. У цьому розділі розглядається діалектика основних форм мислення -? Поняття, судження і умовиводи, а також кореляція одиничного, особливого і загального (з диференціацією двох його видів -? Абстрактного і конкретного як «єдності різноманітного»). Для фахівців-філософів і всіх, хто цікавиться проблемами розвитку філософської думки і німецькою філософією. "

Купити книгу «Наука логіки. У 3 - х томах ( комплект )» Георг Вільгельм Фрідріх Гегель в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Наука логіки. У 3 - х томах ( комплект )" (Георг Вільгельм Фрідріх Гегель) з ISBN 978-5-8291-1906-5 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Перекладач
Б. Столпнер
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
848
Формат
150х220 мм
Ілюстрації
без ілюстрацій
Автор
Георг Вільгельм Фрідріх Гегель

Рецензії на книгу «Наука логіки . У 3 - х томах ( комплект ) ».

0 0

Куплений в цьому магазині: Так

Замечательная книга, как хорошо, что вышло новое издание! Старые уже просто рассыпаются в библиотеках, их страшно брать домой.
Мне так и не удалось понять «Науку логики» полностью – хотя Гегель писал ее не только для титанов мысли, а и для тех, кто делает только первые шаги к изучению логики и философии.
Гегель – удивительный философ – и очень точный. А главное – системный подход, не оставляющий пробелов в понятиях. Он действительно предусмотрел все ответы!

Моя оцінка:
Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами