Крепкий сон. Как улучшить работу мозга, похудеть, поднять настроение,уменьшить стресс и хорошо спать - Майкл Мосли (978-5-907241-57-2)

Крепкий сон. Как улучшить работу мозга, похудеть, поднять настроение,уменьшить стресс и хорошо спать - Майкл Мосли (978-5-907241-57-2)

Немає у продажу
Немає у продажу 400
400 грн
  • ISBN: 978-5-907241-57-2
  • Код товару: 348435
Основні характеристики
Автор: Майкл Мослі
Перекладач: Христина Чернікова
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка
Папір: офсетний білий

Про книгу «Міцний сон. Як поліпшити роботу мозку , схуднути , підняти настрій , зменшити стрес і добре спати» Майкл Мослі

Кожна людина знає, наскільки важливий регулярний хороший сон. Він знижує ризик хронічних захворювань, допомагає уникнути перевтоми і депресії, покращує пам'ять і загальне самопочуття. Там чому ж, лягаючи в ліжко, ми годинами вважаємо овець, замість того щоб відразу відправитися в обійми Морфея? Як кожен день отримувати такі необхідні нам сім-вісім годин повноцінного відпочинку? Доктор Мослі поділиться з вами не тільки дієвими порадами щодо поліпшення сну, але і цікавими рецептами смачної і здорової їжі, яка допоможе міцно спати вночі і починати новий день повними сил і в чудовому настрої.

Купити книгу «Міцний сон. Як поліпшити роботу мозку , схуднути , підняти настрій , зменшити стрес і добре спати» Майкл Мослі в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Міцний сон. Як поліпшити роботу мозку , схуднути , підняти настрій , зменшити стрес і добре спати" (Майкл Мослі) з ISBN 978-5-907241-57-2 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Перекладач
Христина Чернікова
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
304
Формат
145х215 мм
Ілюстрації
без ілюстрацій
Автор
Майкл Мослі

Рецензії на книгу «Міцний сон. Як поліпшити роботу мозку , схуднути , підняти настрій , зменшити стрес і добре спати».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами