Воспитание Доброй Сказкой. Сказкотерапия для детей - Татьяна Зинкевич-Евстигнеева, Александра Зинкевич (978-5-907241-62-6)

Воспитание Доброй Сказкой. Сказкотерапия для детей - Татьяна Зинкевич-Евстигнеева, Александра Зинкевич (978-5-907241-62-6)

Немає у продажу
Немає у продажу 404
404 грн
  • ISBN: 978-5-907241-62-6
  • Код товару: 348427
Основні характеристики
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка
Папір: офсетний білий

Про книгу «Виховання Доброї Казкою. Казкотерапія для дітей» Олександра Зінкевич , Тетяна Зінкевич - Євстигнєєва

Чи можна виховувати доброю казкою? Наші предки точно відповіли б на це питання ствердно: адже для них казка - це головний інструмент передачі наступному поколінню системи уявлень про світ і місце людини в ньому. Цю позицію підтримують і багато психологів. Тому виховання доброю казкою сьогодні дуже актуально. Особливо якщо батьки точно розуміють її смисли і з захопленням використовують "казковий мова" в спілкуванні з дитиною. Цю "дорослу" книгу разом з батьками можуть читати і діти: для них є спеціальні сторінки з казками. Спільне читання об'єднує і допомагає навчитися по-справжньому слухати і розуміти один одного.

Купити книгу «Виховання Доброї Казкою. Казкотерапія для дітей» Олександра Зінкевич , Тетяна Зінкевич - Євстигнєєва в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Виховання Доброї Казкою. Казкотерапія для дітей" (Олександра Зінкевич , Тетяна Зінкевич - Євстигнєєва) з ISBN 978-5-907241-62-6 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
288
Формат
145х215 мм
Ілюстрації
чорно-білі
Вага
0.440
Автор
Олександра Зінкевич , Тетяна Зінкевич - Євстигнєєва

Рецензії на книгу «Виховання Доброї Казкою . Казкотерапія для дітей».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами