Homo Mutabilis. Как наука о мозге помогла мне преодолеть стереотипы, поверить в себя и круто изменить жизнь - Настя Травкина (978-5-9614-3846-8)

Homo Mutabilis. Как наука о мозге помогла мне преодолеть стереотипы, поверить в себя и круто изменить жизнь - Настя Травкина (978-5-9614-3846-8)

Немає у продажу
Немає у продажу 308
308 грн
  • ISBN: 978-5-9614-3846-8
  • Код товару: 348333
Основні характеристики
Науковий редактор: Ольга Ивашкина
Редактор: Ахмаед Новреслі
Мова: російська
Обкладинка: м`яка обкладинка
Папір: офсетний білий

Про книгу «Homo Mutabilis. Як наука про мозок допомогла мені подолати стереотипи , повірити в себе і круто змі» Настя Травкіна

Чи закладено наші здібності з народження або ми можемо продовжувати ефективно навчатися і в дорослому віці? Чи здатні ми позбутися нав'язаних сім'єю і суспільством ролей і подолати травми важкого дитинства? Чи можливо перемогти шкідливі звички? Все це варіації одного з найголовніших питань, яке задає собі кожен з нас: «Чи можу я змінитися?» Від відповіді на нього залежить, яким життям ми будемо жити. Наукова журналістка Настя Травкіна відповідає на ці питання за допомогою нейробіології. Розповідаючи про свої труднощі: навчальної неуспішності і паралізує страх здатися дурною, зіткненні зі стереотипами про жінок, досвіді бідності і боротьби із залежністю, - вона пояснює, як досвід впливає на наш мозок і як особливості мозку визначають наш майбутній досвід. Книга допомагає зрозуміти, які чинники, що впливають на роботу мозку, можливо контролювати, а які ні, і пропонує методи, щоб управляти першими і впоратися з наслідками друге.

Купити книгу «Homo Mutabilis. Як наука про мозок допомогла мені подолати стереотипи , повірити в себе і круто змі» Настя Травкіна в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Homo Mutabilis. Як наука про мозок допомогла мені подолати стереотипи , повірити в себе і круто змі" (Настя Травкіна) з ISBN 978-5-9614-3846-8 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Науковий редактор
Ольга Ивашкина
Редактор
Ахмаед Новреслі
Мова
російська
Обкладинка
м`яка обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
262
Формат
140x210 мм
Ілюстрації
кольорові
Автор
Настя Травкіна

Рецензії на книгу «Homo Mutabilis . Як наука про мозок допомогла мені подолати стереотипи , повірити в себе і круто змі».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами