Хватит мне звонить. Правила успешных переговоров в мессенджерах и социальных сетях - Игорь Рызов, Алексей Пашин (978-966-993-679-0)

Хватит мне звонить. Правила успешных переговоров в мессенджерах и социальных сетях - Игорь Рызов, Алексей Пашин (978-966-993-679-0)

Немає у продажу
Немає у продажу 274
274 грн
  • ISBN: 978-966-993-679-0
  • Код товару: 348291
Основні характеристики
Мова: російська
Обкладинка: м`яка обкладинка
Папір: офсетний білий
Кількість сторінок: 272
Формат: 140х210 мм

Про книгу «Досить мені дзвонити. Правила успішних переговорів в месенджерах і соціальних мережах» Олексій Пашин , Ігор Ризов

Клієнти все частіше відмовляються від особистого спілкування, вважаючи за краще листування в месенджерах і соціальних мережах. Щоб доводити кожен контакт до угоди, не втрачаючи потенційних покупців, менеджерам з продажу потрібно освоїти цілий набір нових інструментів. Експерт по переговорах, автор бестселерів "Монстр продажів" і "Переговори з монстрами" Ігор Ризов і його колега Олексій Пашин вчать вибудовувати дистанційну комунікацію з клієнтами в соціальних мережах і месенджерах. Автори пояснюють, як: - вступати в переписку з клієнтом і миттєво створювати довірчу атмосферу; - спілкуватися так, щоб у співрозмовника не залишалося шансу обірвати діалог і зникнути з радарів; - спритно презентувати свої товари і послуги, жонглюючи аудіо та відео; - ненав'язливо обробляти заперечення; - ефективно дотискати клієнта, не даючи йому підвісити контакт; - робити повторні продажі.

Купити книгу «Досить мені дзвонити. Правила успішних переговорів в месенджерах і соціальних мережах» Олексій Пашин , Ігор Ризов в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Досить мені дзвонити. Правила успішних переговорів в месенджерах і соціальних мережах" (Олексій Пашин , Ігор Ризов) з ISBN 978-966-993-679-0 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Мова
російська
Обкладинка
м`яка обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
272
Формат
140х210 мм
Ілюстрації
чорно-білі
Вага
0.340
Автор
Олексій Пашин , Ігор Ризов

Рецензії на книгу «Досить мені дзвонити . Правила успішних переговорів в месенджерах і соціальних мережах ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами