Секреты счастливых отношений. 57 практических способов укрепления отношений - Ирина Удилова, Наталья Родионова (978-5-9573-2556-7)

Секреты счастливых отношений. 57 практических способов укрепления отношений - Ирина Удилова, Наталья Родионова (978-5-9573-2556-7)

Немає у продажу
Немає у продажу 566
566 грн
  • ISBN: 978-5-9573-2556-7
  • Код товару: 348238
Основні характеристики
Мова: російська
Обкладинка: м`яка обкладинка
Папір: офсетний білий
Кількість сторінок: 208

Про книгу «Секрети щасливих стосунків. 57 практичних способів зміцнення відносин» Ірина Уділова , Наталя Родіонова

Хочете, щоб відносини приносили вам щастя і радість? Хочете частіше отримувати знаки уваги, подарунки і квіти від вашого партнера? Хочете, щоб відносини стали для вас джерелом енергії для реалізації найсміливіших ідей і виконання ваших бажань? Все це не тільки можливо, але і дуже легко здійснити! У цій книзі психологи і тренери з сімейних стосунків, Ірина Уділова і Наталя Родіонова, розповідають про те, в чому секрет ідеальної сім'ї і які помилки партнери часто роблять на шляху до побудови щасливого гніздечка. Автори пропонують 57 способів по зміцненню відносин - 57 важелів впливу на вашу сімейне життя. У книзі розповідається про те, що часто залишається поза увагою партнерів, і пояснюється, які прості прийоми можуть поліпшити відносини - наприклад, трансформація критики в турботу, здатність привносити творчість у відносини, дотримання сімейних традицій, повага до "темпу життя" партнера. Автори впевнені: якщо ви будете застосовувати з цієї книги хоча б 5% отриманих знань щодня, то у вас будуть чудові результати!

Купити книгу «Секрети щасливих стосунків. 57 практичних способів зміцнення відносин» Ірина Уділова , Наталя Родіонова в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Секрети щасливих стосунків. 57 практичних способів зміцнення відносин" (Ірина Уділова , Наталя Родіонова) з ISBN 978-5-9573-2556-7 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Мова
російська
Обкладинка
м`яка обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
208
Формат
140х210 мм
Ілюстрації
без ілюстрацій
Вага
0.216
Автор
Ірина Уділова , Наталя Родіонова

Рецензії на книгу «Секрети щасливих стосунків . 57 практичних способів зміцнення відносин ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами