Конкретная математика. Математические основы информатики - Рональд Л. Грэхем, Дональд Эрвин Кнут, Орен Паташник (978-5-907203-91-4)

Конкретная математика. Математические основы информатики - Рональд Л. Грэхем, Дональд Эрвин Кнут, Орен Паташник (978-5-907203-91-4)

Немає у продажу
Немає у продажу 1650
1 650 грн
  • ISBN: 978-5-907203-91-4
  • Код товару: 348232
Основні характеристики
Перекладач: І. Красиков
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка
Папір: офсетний білий
Кількість сторінок: 784

Про книгу «Конкретна математика. Математичні основи інформатики» Дональд Кнут , Орен Паташнік , Рональд Л. Грехем

В основу даної книги покладено однойменний курс лекцій Станфордского університету. Назва "конкретна математика" походить від слів "Континуальна" і "дискретних" математика. Призначення даної книги - забезпечити читача технікою оперування з дискретними об'єктами, що абсолютно необхідно для математиків, що працюють в галузі інформатики. Книга орієнтована в першу чергу на практиків (хоча і теоретики знайдуть в ній багато корисного), і рясніє масою конкретних прикладів і вправ. Конкретність викладу абстрактного матеріалу - ще одне пояснення назви книги. Широта охоплення настільки різних тем в одній книзі могла б викликати підозри в деякій легковажності, якби не імена її авторів - відомих американських математиків. Проте слово "легкий" до книги цілком можна застосувати, тому що стиль викладу досить далекий від сухого академізму. Як зізнаються самі автори, вони вважають математику розвагою, і вони зробили все, щоб читачі книги отримали від її прочитання не тільки знання, а й задоволення. Книгу можна рекомендувати всім математикам, але в першу чергу вона призначена для студентів, що навчаються математики та інформатики.

Купити книгу «Конкретна математика. Математичні основи інформатики» Дональд Кнут , Орен Паташнік , Рональд Л. Грехем в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Конкретна математика. Математичні основи інформатики" (Дональд Кнут , Орен Паташнік , Рональд Л. Грехем) з ISBN 978-5-907203-91-4 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Перекладач
І. Красиков
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
784
Формат
170х240 мм
Ілюстрації
без ілюстрацій
Вага
1.129
Автор
Дональд Кнут , Орен Паташнік , Рональд Л. Грехем

Рецензії на книгу «Конкретна математика . Математичні основи інформатики ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами