Практическая когнитивно-поведенческая терапия для детей и подростков - Лайза Файфер, Роберт Галл, Трейси Элсенраат, Аманда Краудер (978-5-907203-31-0)

Практическая когнитивно-поведенческая терапия для детей и подростков - Лайза Файфер, Роберт Галл, Трейси Элсенраат, Аманда Краудер (978-5-907203-31-0)

Немає у продажу
Немає у продажу 686
686 грн
  • ISBN: 978-5-907203-31-0
  • Код товару: 348230
Основні характеристики
Перекладач: О. Пелявскій
Мова: російська
Обкладинка: м`яка обкладинка
Папір: офсетний білий
Кількість сторінок: 272

Про книгу «Практична когнітивно - поведінкова терапія для дітей і підлітків» Аманда Краудер , Лайза Файфер , Роберт Галл , Трейсі Елсенраат

Практичні вправи для дітей і підлітків з проблемами психічного здоров'я, складені фахівцями когнітивно-поведінкової терапії! Книга являє собою збірник вправ для підкріплення традиційних методів когнітивно-поведінкової терапії та сприяє розвитку у дитини соціальних навичок. На відміну від традиційної психотерапії ця книга доповнюють мовну взаємодію невербальної активністю, сприяючи особистісному зростанню дітей, які відчувають труднощі з рефлексією і зміною негативних думок. В основі книги - знання і досвід шкільних психологів, соціальних працівників і психотерапевтів. Книга орієнтована на практикуючих фахівців і містить короткі і конкретні рішення по поширеним проблемам психічного здоров'я дітей та підлітків. У книзі допомога дітям і підліткам з дитячою травмою, синдром дефіциту уваги і гіперактивності, розладами аутистичного спектру, розладами поведінки, тривогою і депресією робочі листи для дітей, вихователів та терапевтичних сесій творчі завдання, що розкривають потенціал дитини навчання про соціальну поведінку і самоконтролю корекція поведінки вдома, в школі і в суспільстві про авторів Лайза Файфер - д-р педагогіки, член Національної асоціації шкільних психологів, сертифікований шкільний психолог, має великий досвід надання кваліфікованих психологічних послуг дітям та підліткам, які відчувають проблеми з психічним здоров'ям. Аманда Краудер - ліцензований клінічний соціальний працівник, розробила ефективні клінічні інтервенції на основі когнітивно-поведінкової терапії, усвідомленості, а також спрямованої на вирішення проблем терапії, для роботи з проблемними дітьми, підлітками та сім'ями в складних ситуація. Трейсі Елсенраат - магістр гуманітарних наук, ліцензований професійний консультант, сертифікований арт-терапевт, розробник терапевтичних планів і інтервенцій для клієнтів, які страждають психічними розладами. Роберт Галл - заслужений учитель, адміністратор в галузі спеціальної освіти, викладач і шкільний психолог.

Купити книгу «Практична когнітивно - поведінкова терапія для дітей і підлітків» Аманда Краудер , Лайза Файфер , Роберт Галл , Трейсі Елсенраат в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Практична когнітивно - поведінкова терапія для дітей і підлітків" (Аманда Краудер , Лайза Файфер , Роберт Галл , Трейсі Елсенраат) з ISBN 978-5-907203-31-0 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Перекладач
О. Пелявскій
Мова
російська
Обкладинка
м`яка обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
272
Формат
165х235 мм
Ілюстрації
чорно-білі
Вага
0.368
Автор
Аманда Краудер , Лайза Файфер , Роберт Галл , Трейсі Елсенраат

Рецензії на книгу «Практична когнітивно - поведінкова терапія для дітей і підлітків ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами