Корпоративные финансы. Том 1 - Стивен Росс, Рэндолф Уэстерфилд, Джеффри Джаффи, Брэдфорд Джордан (978-5-907203-25-9)

Корпоративные финансы. Том 1 - Стивен Росс, Рэндолф Уэстерфилд, Джеффри Джаффи, Брэдфорд Джордан (978-5-907203-25-9)

Немає у продажу
Немає у продажу 1500
1 500 грн
  • ISBN: 978-5-907203-25-9
  • Код товару: 348228
Основні характеристики
Перекладач: О. Пелявскій
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка
Папір: офсетний білий
Кількість сторінок: 736

Про книгу «Корпоративні фінанси. Том 1» Бредфорд Джордан , Джеффрі Джаффа , Рендолф Уестерфілд , Стівен Росс

Двотомник Корпоративні фінанси Росса, Уестерфілда, Джаффа і Джордана не випадково виходить вже 11-м виданням. Це один з найпопулярніших довідників з корпоративних фінансів в світі. Широке охоплення тем, доступний виклад, використання сучасних концепцій і максимальна наближеність до реального фінансової діяльності - ось далеко не повний перелік переваг цього воістину унікального довідника. Книга розрахована в першу чергу на професійних фінансистів і на студентів, які вивчають корпоративні фінанси, але буде цікава всім, чия професія пов'язана з економікою і фінансами. У 11-му виданні автори істотно переробили матеріал, значною мірою оновивши його, щоб включити найсвіжішу інформацію про останні тенденції в корпоративних фінансах. У 1-му томі розглядаються основи корпоративних фінансів. Ви дізнаєтеся про фінансовому звіті і його зв'язку з грошовим потоком, зрозумієте, для чого потрібен фінансовий аналіз і як приймаються інвестиційні рішення, а також познайомитеся з такими базовими поняттями, як чиста приведена вартість, ризик, процентна ставка, вартість і оцінка капіталу та ін. Корпоративні фінанси mdashl; це єдиний складний механізм, націлений на досягнення кінцевої мети корпорації: максимізацію прибутку. У першому томі: Введення в корпоративні фінанси Фінансова звітність та грошові потоки Аналіз фінансової звітності та фінансові моделі Оцінка наведених грошових потоків Інвестиційні рішення: чиста приведена вартість та інші правила Ухвалення інвестиційних рішень Аналіз ризиків, реальні опціони і бюджетування капіталовкладень Процентні ставки і оцінювання облігацій оцінювання акцій Ризик і прибутковість Цінова модель ринку капіталу Альтернативний погляд на ризик і прибутковість. Теорія арбітражного ціноутворення Ризик, вартість капіталу і оцінка бізнесу Ця книга для всіх, хто хоче розуміти, як працює економіка!

Купити книгу «Корпоративні фінанси. Том 1» Бредфорд Джордан , Джеффрі Джаффа , Рендолф Уестерфілд , Стівен Росс в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Корпоративні фінанси. Том 1" (Бредфорд Джордан , Джеффрі Джаффа , Рендолф Уестерфілд , Стівен Росс) з ISBN 978-5-907203-25-9 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Перекладач
О. Пелявскій
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
736
Формат
170х240 мм
Ілюстрації
без ілюстрацій
Вага
1.072
Автор
Бредфорд Джордан , Джеффрі Джаффа , Рендолф Уестерфілд , Стівен Росс

Рецензії на книгу «Корпоративні фінанси. Том 1 ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами