Дерматовенерология от А до Я. Иллюстрированное руководство для врачей - Геннадий Суколин, Павел Морозов (978-5-6043847-5-6)

Дерматовенерология от А до Я. Иллюстрированное руководство для врачей - Геннадий Суколин, Павел Морозов (978-5-6043847-5-6)

Немає у продажу
Немає у продажу 992
992 грн
  • ISBN: 978-5-6043847-5-6
  • Код товару: 348217
Основні характеристики
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка
Папір: крейдований
Кількість сторінок: 378
Формат: 175х240 мм

Про книгу «Дерматовенерологія від А до Я. Ілюстроване керівництво для лікарів» Геннадій Суколін , Павло Морозов

Дерматологія - це дисципліна з численними клінічними проявами, навіть однієї і тієї ж нозологічної форми. І ці клінічні прояви індивідуальні у кожного хворого. На клініку впливає вік, стан нервової, ендокринної, травної, судинної та інших систем організму. Одна і та ж нозологічна форма у кожного індивідуума протікає по-різному. Крім цього, зростання міжнародного туризму, свобода переміщення збільшили можливість появи в наших умовах захворювань жаркого клімату, а також захворювань, які вже давно не реєструються в Європі і РФ. Знання клінічних особливостей найбільш часто зустрічаються дерматозів, деякою шкірної патології жаркого клімату, спадкових, паразитарних дерматозів полегшить їх попередню діагностику, дозволить провести цілеспрямовані лабораторні дослідження, уточнити передбачуваний діагноз і призначити адекватну терапію. Ми сподіваємося, що представлені ілюстрації допоможуть в цьому.

Купити книгу «Дерматовенерологія від А до Я. Ілюстроване керівництво для лікарів» Геннадій Суколін , Павло Морозов в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Дерматовенерологія від А до Я. Ілюстроване керівництво для лікарів" (Геннадій Суколін , Павло Морозов) з ISBN 978-5-6043847-5-6 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
крейдований
Кількість сторінок
378
Формат
175х240 мм
Ілюстрації
кольорові
Вага
0.793
Автор
Геннадій Суколін , Павло Морозов

Рецензії на книгу «Дерматовенерологія від А до Я. Ілюстроване керівництво для лікарів ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами