Карьера программиста. 6-е издание Решения и ответы 189 тестовых заданий из собеседований в крупнейших IT-компаниях - Гэйл Лакман Макдауэлл (978-5-4461-1839-7)

Карьера программиста. 6-е издание Решения и ответы 189 тестовых заданий из собеседований в крупнейших IT-компаниях - Гэйл Лакман Макдауэлл (978-5-4461-1839-7)

Немає у продажу
Немає у продажу 800
800 грн
  • ISBN: 978-5-4461-1839-7
  • Код товару: 348127
Основні характеристики
Обкладинка: м`яка обкладинка
Папір: офсетний білий
Кількість сторінок: 688
Формат: 170х240 мм

Про книгу «Кар'єра програміста. 6 - е видання Рішення і відповіді 189 тестових завдань з співбесід в найбільши» Гейл Лакман Макдауелл

Чергове співбесіду обернулося розчаруванням... в черговий раз. Ніхто з десяти кандидатів не отримав роботу. Може бути, «екзаменатори» були занадто суворі? На жаль, для надходження на роботу в провідну IT-компанію академічної освіти недостатньо. Підручники - це чудово, але вони не допоможуть вам пройти співбесіду, для цього потрібно готуватися на реальних питаннях. Потрібно вирішувати реальні завдання і вивчати зустрічаються закономірності. Головне - розробка нових алгоритмів, а не запам'ятовування існуючих завдань. «Кар'єра програміста» заснована на досвіді практичної участі автора в безлічі співбесід, що проводяться кращими компаніями. Це квінтесенція сотень інтерв'ю з безліччю кандидатів, результат відповідей на тисячі запитань, що задаються кандидатами і інтерв'юерами в провідних світових корпораціях. З тисяч можливих завдань і питань в книгу були відібрані 189 найцікавіших і значімих.Шестое видання цього світового бестселера допоможе вам найкращим чином підготуватися до співбесіди при прийомі на роботу програмістом або керівником в велику IT-організацію чи перспективний стартап. Основну частину книги складають відповіді на технічні питання і завдання, які зазвичай отримують претенденти на співбесіді в таких компаніях, як Google, Microsoft, Apple, Amazon і інших. Розглянуто типові помилки, а також ефективні методики поготовку до співбесіди. Використовуючи матеріал цієї книги, ви з легкістю підготуватися до працевлаштування в Google, Microsoft або будь-яку іншу провідну IT-компанію.

Купити книгу «Кар'єра програміста. 6 - е видання Рішення і відповіді 189 тестових завдань з співбесід в найбільши» Гейл Лакман Макдауелл в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Кар'єра програміста. 6 - е видання Рішення і відповіді 189 тестових завдань з співбесід в найбільши" (Гейл Лакман Макдауелл) з ISBN 978-5-4461-1839-7 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Обкладинка
м`яка обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
688
Формат
170х240 мм
Автор
Гейл Лакман Макдауелл

Рецензії на книгу «Кар'єра програміста . 6 - е видання Рішення і відповіді 189 тестових завдань з співбесід в найбільши».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами