Язык R в задачах науки о данных: импорт, подготовка, обработка, визуализация и моделирование данных - Хэдли Уикем (978-5-9909446-8-8)

Язык R в задачах науки о данных: импорт, подготовка, обработка, визуализация и моделирование данных - Хэдли Уикем (978-5-9909446-8-8)

Немає у продажу
Немає у продажу 1040
1 040 грн
  • ISBN: 978-5-9909446-8-8
  • Код товару: 348089
Основні характеристики
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка
Папір: офсетний білий
Кількість сторінок: 592
Формат: 170х240 мм

Про книгу «Мова R в задачах науки про дані : імпорт , підготовка , обробка , візуалізація та моделювання даних» Хедлі Коннор Вікем

Опануйте мистецтвом перетворення необроблених первинних даних в плідні здогади, гіпотези і нові знання за допомогою мови R. Ця книга задумана як введення в обчислювальну середу R, середовище розробки RStudio і бібліотеку tidyverse - колекцію пакетів, спільне використання яких забезпечує швидкість і легкість аналізу даних. Книга орієнтована на читачів, які не мають попереднього досвіду програмування, і призначена для того, щоб допомогти їм у якомога коротші терміни почати вирішувати завдання науки про дані. Автори книги познайомлять вас з усіма стадіями процесу аналізу даних, включаючи імпорт, попередню підготовку, розвідувальний аналіз і моделювання даних, а також демонстрацію результатів. Прочитавши книгу, ви отримаєте цілісне уявлення як про процес аналізу даних в цілому, так і про основні інструменти, які використовуються при його проведенні. Основні теми книги: Попередня обробка даних - перетворення наборів даних до вигляду, зручного для аналізу. Програмування - освоєння потужних інструментів R, що спрощують аналіз даних і роблять його більш зрозумілим. Розвідувальний аналіз - дослідження даних, висування і швидка перевірка гіпотез. Моделювання - надання стислих зведених даних, що відображають виявлені тенденції в наборі даних. Обмін інформацією - вивчення мови R Markdown, що забезпечує інтеграцію описового тексту, коду і результатів аналізу. Хедлі Коннор Вікем - старший науковий співробітник компанії RStudio і член організації R Foundation. До числа його розробок відносяться пакети для науки про дані (бібліотека tidyverse: ggplot2, dplyr, tidyr, purrr, readr і ін.) І інструментальні засоби розробки пакетів (roxygen2, testthat, devtools). Гарретт Гроулмунд - фахівець в області статистики, викладач і головний інструктор компанії RStudio. Він автор відомого пакету lubridate, а також книги Hands-On Programming with R.

Купити книгу «Мова R в задачах науки про дані : імпорт , підготовка , обробка , візуалізація та моделювання даних» Хедлі Коннор Вікем в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Мова R в задачах науки про дані : імпорт , підготовка , обробка , візуалізація та моделювання даних" (Хедлі Коннор Вікем) з ISBN 978-5-9909446-8-8 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
592
Формат
170х240 мм
Вага
1.022
Автор
Хедлі Коннор Вікем

Рецензії на книгу «Мова R в задачах науки про дані : імпорт , підготовка , обробка , візуалізація та моделювання даних ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами