Предметно-ориентированное проектирование (DDD): структуризация сложных программных систем - Эрик Эванс (978-5-6040724-9-3)

Предметно-ориентированное проектирование (DDD): структуризация сложных программных систем - Эрик Эванс (978-5-6040724-9-3)

Немає у продажу
Немає у продажу 1700
1 700 грн
  • ISBN: 978-5-6040724-9-3
  • Код товару: 348080
Основні характеристики
Автор: Ерік Еванс
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка
Папір: офсетний білий
Кількість сторінок: 448
Формат: 170х240 мм

Про книгу «Предметно - орієнтоване проектування ( DDD ) : структуризація складних програмних систем» Ерік Еванс

Класична книга Е. Еванса висвітлює найбільш загальний, стратегічний коло питань, пов'язаних з об'єктно-орієнтованої розробкою програмного забезпечення. Це переробка і структуризація знань про предметні областях, застосування типових архітектурних шаблонів, побудова та аналіз моделей предметних областей, проектування програмних об'єктів з точки зору якості їх взаємодії і передачі логічної структури знань, організація програм на основі великомасштабних структур, вироблення спільної мови і стратегії комунікації в групі. Підхід автора будується на динамічному рефакторінгу моделі і постійної дистиляції знань. Це дозволяє досягти високого ступеня гармонії між логікою предметної області та кодом програми, а також достатньої гнучкості програмної архітектури для цілей зручною доопрацювання та інтеграції програмного забезпечення. Книга насичена практичними прикладами з реальних проектів. Світова спільнота програмістів визнає, що моделювання предметних областей - ключовий розділ проектування програмного забезпечення. У моделях предметних областей розробники висловлюють складні функції своїх програм, реалізуючи їх потім в такому вигляді, який відповідає реальним потребам користувачів. Але незважаючи на очевидну важливість предмета, існує дуже мало посібників щодо ефективного впровадження моделювання предметних областей в практику розробки програм. Книга Еріка Еванса заповнює цю прогалину. Вона присвячена не окремим технологіям, а систематичного предметно-орієнтованого підходу. У ній представлений широкий набір прийомів і методик, заснованих на практичному досвіді, і фундаментальних принципів, які допомагають в реалізації програмних проектів зі складних предметних областей. Органічно переплітаючи практику проектування і реалізації програм, ця книга містить безліч фактичних прикладів, що ілюструють застосування загальних стратегічних принципів в реальних програмних проектах. З книги читач дізнається, як за допомогою моделі предметної області надати розробці складної системи потрібну спрямованість і динаміку. Виділено основні прийоми і зразки-шаблони, що утворюють спільну мову групи розробників. Особливо наголошується на необхідності рефакторінга не тільки коду, але і моделі в його основі, що в поєднанні з итерационной agile-методикою призводить до поглиблення знань про предметну область і підвищенню якості взаємодії між фахівцями і програмістами. Підхід книги будується саме на цьому фундаменті, пропонуючи моделі і архітектури для систем і організацій будь-якої складності.

Купити книгу «Предметно - орієнтоване проектування ( DDD ) : структуризація складних програмних систем» Ерік Еванс в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Предметно - орієнтоване проектування ( DDD ) : структуризація складних програмних систем" (Ерік Еванс) з ISBN 978-5-6040724-9-3 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
448
Формат
170х240 мм
Ілюстрації
без ілюстрацій
Автор
Ерік Еванс

Рецензії на книгу «Предметно - орієнтоване проектування ( DDD ) : структуризація складних програмних систем ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами