Занимательная электротехника. Генерация, передача и распределение электроэнергии. Манга - Фудзита Горо (978-5-97060-402-1)

Занимательная электротехника. Генерация, передача и распределение электроэнергии. Манга - Фудзита Горо (978-5-97060-402-1)

Немає у продажу
Немає у продажу 496
496 грн
  • ISBN: 978-5-97060-402-1
  • Код товару: 348049
Основні характеристики
Перекладач: А. Кліонскій
Художник: Тонагі Такасі
Мова: російська
Обкладинка: м`яка обкладинка

Про книгу «Цікава електротехніка. Генерація , передача та розподіл електроенергії. Манга» Фудзита Горо

Нас оточує величезна кількість різних електроприладів. Це - один з доказів розвитку систем генерації та розподілу житла-ня електроенергії. У цій книзі розповідається про ці системи в формі коміксу максимально просто. Для розуміння систем генерації і розподілу необхідно спочатку прояснити зв'язок між енергією і електроенергією, про що розповідає Глава 1. У наступних розділах йдеться про генерацію електроенергії, її передачі і потім про передачу кінцевому споживачу. Автори хочуть розповісти, що існує велика кількість видів генерації, про те, які заходи підприємцями-маються для запобігання можливих проблем при передачі, а так-же про те, що добре знайоме нам розподіл електроенергії насправді поєднує в собі велику кількість різних технологій. В останньому розділі йдеться про те, яким чином буде розвиватися споживання електроенергії в подальшому, про що набирає обертів в останні роки розподіленої енергетиці та інші речі. Ці теми будуть цікаві не тільки людям, задіяним в енергетиці і роботі, пов'язаної з електрообладнанням, а й студен-там, що вивчають електротехніку та електроніку, а також тим, хто наце-льон на отримання кваліфікації в сферах, пов'язаних з електротехні-кою. Трапляється, що люди, отримавши освіту в іншій області, на-приклад, пов'язаної з фізикою, IT або хімією, при надходженні на ра-боту несподівано для себе стикаються з енергетикою. Ми створили цю книгу для широкого кола читачів, подавши інформацію у вигляді коміксу для спрощення розуміння.

Купити книгу «Цікава електротехніка. Генерація , передача та розподіл електроенергії. Манга» Фудзита Горо в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Цікава електротехніка. Генерація , передача та розподіл електроенергії. Манга" (Фудзита Горо) з ISBN 978-5-97060-402-1 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Перекладач
А. Кліонскій
Художник
Мова
російська
Обкладинка
м`яка обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
449
Формат
170х240 мм
Ілюстрації
чорно-білі
Вага
0.345
Автор
Фудзита Горо

Рецензії на книгу «Цікава електротехніка . Генерація , передача та розподіл електроенергії . Манга ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами