Фейс-йога: упражнения для лицевых мышц и мотивирующие советы, как сиять изнутри и снаружи - Даниэль Коллинз (978-985-15-4485-7)

Фейс-йога: упражнения для лицевых мышц и мотивирующие советы, как сиять изнутри и снаружи - Даниэль Коллинз (978-985-15-4485-7)

Немає у продажу
Немає у продажу 243
243 грн
  • ISBN: 978-985-15-4485-7
  • Код товару: 348041
Основні характеристики
Назва оригіналу: Face Yoga
Перекладач: А. Моїсеєнко
Мова: російська
Обкладинка: м`яка обкладинка
Папір: офсетний білий

Про книгу «Фейс - йога : вправи для м'язів обличчя і мотивують поради , як сяяти зсередини і зовні» Даніель Коллінз

Чому традиційна йога заспокоює розум, тонізує тіло, але закінчується в області шиї і зовсім забуває про особу? Проте вона є дуже ефективним і природним способом виглядати молодше і відчувати себе краще. Даніель Коллінз, експерт з йоги, вважає, що ми повинні використовувати кожен шанс, щоб подбати про своє обличчя, тіло і розум за допомогою натуральних засобів. Заняття по її програмі вимагають всього лише 5 хвилин в день, але відразу приносять помітний результат. Ця книга, яка об'єднує практичні вправи для особи з порадами по способу життя, в тому числі дієту і догляд за тілом, допоможе вашій шкірі стати більш здоровою, пружною і сяючою.

Купити книгу «Фейс - йога : вправи для м'язів обличчя і мотивують поради , як сяяти зсередини і зовні» Даніель Коллінз в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Фейс - йога : вправи для м'язів обличчя і мотивують поради , як сяяти зсередини і зовні" (Даніель Коллінз) з ISBN 978-985-15-4485-7 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Назва оригіналу
Face Yoga
Перекладач
А. Моїсеєнко
Мова
російська
Обкладинка
м`яка обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
168
Формат
150х195 мм
Ілюстрації
чорно-білі
Вага
0.314
Автор
Даніель Коллінз

Рецензії на книгу «Фейс - йога : вправи для м'язів обличчя і мотивують поради , як сяяти зсередини і зовні ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами